cannot run program

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by muskrat, Feb 12, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. muskrat

    muskrat Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    5
    Since updating to XP Pro I have attempted to run spywareblaster. It downloads and installs but as soon as I open the program to run it I get a message advising me that it has encountered a problem and needs to close, and the opportunity to notify microsoft..........simply I need the program back up and running.

    Any suggestions?
     
  2. muskrat

    muskrat Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    5
    This is now urgent. Can anyone help me please or give me a link to an old version that might work? Thanks
     
  3. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Could you please post the full details (or a screenshot) of the error message?

    Thanks,

    -Javacool
     
  4. muskrat

    muskrat Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    5
    Hi,

    As soon as I try to open the program I get this error message on my screen. The actual progam does not open at all.
     

    Attached Files:

  5. muskrat

    muskrat Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    5
    and on looking at the details this is the first part of the error message (if it's any help)
     

    Attached Files:

  6. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Alright - it looks like you may have an older version of a required dll on your machine, or one of the other necessary support files may be corrupted.

    Could you please try downloading and running the following file:

    http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/vbrun60sp5.exe

    If that doesn't fix the problem (after a reboot, if necessary) please let me know.

    Thanks,

    -Javacool
     
  7. muskrat

    muskrat Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    5
    It's worked! Thank you so much - I now have the program back and running which I am delighted about.
     
  8. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    I'm glad to hear it. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.