cannot click update button, help!

Discussion in 'ESET Smart Security' started by powersupply, Aug 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. powersupply

    powersupply Registered Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Posts:
    4
    Hello

    I'm using WinXPSP3 eset SS 4.2.40.27 (database: 5074).
    My computor is infected and it will not allow me to click update button.
    Is it possible to execute update DataBase file from console?

    Thank you in advance!
    Power
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,375
    Has ESS detected malware or how do you know the computer is infected?
    If you enable diagnostic logging verbosity, is a new record created in the event log? If so, could you copy & paste it here?
     
  3. powersupply

    powersupply Registered Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Posts:
    4
    I can see 8 exe files through custom scan on my C:\ and this files are hidden when view with explorer..
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,375
    That could be normal system files, such as IO.SYS, MSDOS.SYS, NTDETECT.COM, ntldr, pagefile.sys.
     
  5. powersupply

    powersupply Registered Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Posts:
    4
    No, they are not system files.. They are EXEC files like i sayd before..
    c:\tn.exe
    c:\xievhrf.exe
    c:\j83uv.exe
    c:\a2r.exe
    c:\2fxt.exe
    c:\38s3i.exe
    ... etc..
    I was able to run MBytes remove some files, but still not able to click update button on ESET.. That why i'm asking is it possible to update DB via console?
    can you tell me the commands?
     
  6. powersupply

    powersupply Registered Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Posts:
    4
    problem solve!.. Thanks anyway!
     
Thread Status:
Not open for further replies.