Can`t read the memory

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Alexrommel, May 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alexrommel

    Alexrommel Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    I live in Monterrey City, M?xico
    When i try to open the program SPYWAREBLASTER an error message pop up Access Violation at0x771244F1 (tried to read from 0x2E2E2E2A), program terminated.

    :blink: Please moderator help:thumb:
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,794
    Location:
    Texas
    Hello Alexrommel,

    You should also list your operating system, and any other security programs you may be using.
     
  3. Alexrommel

    Alexrommel Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    I live in Monterrey City, M?xico

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$\next is the uninstall log file that you request me to post...:argh:
    Windows XP Pro SP2 Spanish language__________";) THANK`S"
     

    Attached Files:

    Last edited: May 3, 2008
  4. DougCuk

    DougCuk Registered Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Posts:
    60
    Location:
    London, UK
    I see you have Spybot S&D installed. There is a good chance this error was caused by a bug in this program.

    An update for Spybot was issued on the 2008-04-17 as a "Fix for Firefox and SpywareBlaster compatibility". If you have updated then it should be fixed - if not then collect the update. You may need to reinstall Spyware Blaster to reset the Registry settings.

    See this forum post:
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=206504
     
  5. Alexrommel

    Alexrommel Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    I live in Monterrey City, M?xico
    that is a fine answer... thank you:blink:
     
  6. Alexrommel

    Alexrommel Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    I live in Monterrey City, M?xico
    By the way... i`ve asked for help from S & D forum and my problem it`s now fixed...


    ................Regards:shifty:
     
Thread Status:
Not open for further replies.