Can I use the same webroot Account with more then 2 lic?

Discussion in 'Prevx Releases' started by GrammatonCleric, Jun 27, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GrammatonCleric

    GrammatonCleric Registered Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Posts:
    372
    I have a 3 pc lic, I just got a 4th PC so I assume I will have to buy another either 3 pc or 1 pc lic.
    Now I like the way Webroot allows me to manage and see the other PC's and their health status, this is important since that 1 extra pc is for my parents in florida so I would like to know if they got infected without the nice "well, darn it son, the PC is acting up again" phone call.

    Basically I want to associate another keycode to the same webroot account and was wondering if that's possible and how.
     
    Last edited: Jun 28, 2012
  2. GrammatonCleric

    GrammatonCleric Registered Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Posts:
    372
    So with the lack of replies I presume the answer is NO?
    So I need to create a new user account if I want to activate 3 more PCs? That seems tremendously inefficient.
     
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I think it would be best to write into our support inbox. They should be able to either merge your licenses or help you set up your portal to support multiple licenses. I know that's supported in the Business product but I'm not sure if the Consumer portal currently supports it.
     
  4. PrevxWebDesigner

    PrevxWebDesigner Former Prevx Moderator

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Posts:
    89
    Hi - sorry for the late reply,

    Yes, this is entirely possible. Once logged in, if you click your name in the top right, you should see a drop-down option called "Manage Keycodes". Under this page you can then add as many of your Webroot SecureAnywhere Keycodes as you might own, and the PCs using any of these will all report in under this single login / console.

    I hope that helps :)
     
  5. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    There are 5-seat licenses also, and I'm pretty sure they can upgrade you in-line.
     
  6. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama
    Don't know if it's still applicable or not, but if you are on the closed beta team, then you do have a 5 key license. However, that may have changed since inception of the betas.
     
  7. GrammatonCleric

    GrammatonCleric Registered Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Posts:
    372
    Thanks all!
    I wasn't close beta.
    I just bought another one, but hasn't enabled it yet. Currently seeing if the 14 day trial works fine on their system since I have to do remote admin.
     
Thread Status:
Not open for further replies.