Can I disable EMON...?

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Dazza, Feb 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dazza

    Dazza Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Posts:
    25
    Location:
    U.K
    I use OE for my email accounts and knowing that they are scanned through IMON could I disable EMON.?
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    63,848
    Location:
    Texas
    Yes. I don't use Emon for the same reason.
     
  3. Dazza

    Dazza Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Posts:
    25
    Location:
    U.K
    Thanks ronjor for a most speedy reply.

    Just out of curiosity would disabling EMON,which I've just done,free up some extra ram?
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    63,848
    Location:
    Texas
    Nod runs light either way, on or off. If you are using XP, memory is managed quite well and I wouldn't worry about it too much. " Resources" are not a problem using XP.
     
  5. Dazza

    Dazza Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Posts:
    25
    Location:
    U.K
    Thanks again ronjor:thumb:
     
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    63,848
    Location:
    Texas
    You're welcome Dazza.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.