Can I disable EMON...?

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Dazza, Feb 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dazza

    Dazza Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Posts:
    25
    Location:
    U.K
    I use OE for my email accounts and knowing that they are scanned through IMON could I disable EMON.?
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,757
    Location:
    Texas
    Yes. I don't use Emon for the same reason.
     
  3. Dazza

    Dazza Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Posts:
    25
    Location:
    U.K
    Thanks ronjor for a most speedy reply.

    Just out of curiosity would disabling EMON,which I've just done,free up some extra ram?
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,757
    Location:
    Texas
    Nod runs light either way, on or off. If you are using XP, memory is managed quite well and I wouldn't worry about it too much. " Resources" are not a problem using XP.
     
  5. Dazza

    Dazza Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Posts:
    25
    Location:
    U.K
    Thanks again ronjor:thumb:
     
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,757
    Location:
    Texas
    You're welcome Dazza.
     
Thread Status:
Not open for further replies.