bsplayer 2.0 with SaveNow

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by pykko, Jun 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pykko

    pykko Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Posts:
    2,236
    Location:
    Romania...and walking to heaven
    I've installed BSPlayer with SaveNow and NOD32 detected the adware and didn't let it to install. This happened to previous versions of BS Player also. But now when I start the player it says I can't run it without SaveNow. :(

    Can I do something to make it work without that spyware?
     
  2. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    SaveNow is adware not spyware...
     
  3. mrhero

    mrhero Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Posts:
    297
    Location:
    Ankara , Turkey
    You can buy BSplayer pro or let Savenow work.
     
  4. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    What is so good in BSplayer that u will like to accept adware.
     
  5. pykko

    pykko Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Posts:
    2,236
    Location:
    Romania...and walking to heaven
    I think I'll go back to the old version. ;) Or use only VLC Player. :)
    Thanks for your replies...
     
  6. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
  7. ASpace

    ASpace Guest

    Windows Media Player 10
     
  8. SYS 64738

    SYS 64738 Registered Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Posts:
    130
    The last free version without adware was 1.37.826. Get it at filehippo.com ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.