Browser Highjack Blaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Tom_, Oct 6, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tom_

    Tom_ Guest

    Hello all,
    If this subject has been covered in another thread, please add link.

    I downloaded the software Browser Highjack Blaster (BHB).
    On running this when I was online and using IE, a pop-up came on telling me my home page had been changed to "none", did I want to return to the previous setting. To this I clicked yes.
    Another pop-up came on telling me my default search engine had be changed to "none", did I want this returned to the previous setting. To this I replied yes.
    The first pop-up then came on again and so on repeating the sequence during which time I was unable to open any more windows in IE or do any searches.
    I clicked tools and IE options and re-set the home page. This made no difference.
    It was not until I turned off BHB and then re-set the home page and search engine that I was able to continue.
    Is this fault with BHB, some form of attack that I have never experienced before or some other quirk?
    BTW the "none" was an ascii square
    I have done a virus scan and spyware scan with nothing shown
    I am not using the program at present
    Look forward to hearing from you
    Tom
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,330
    Location:
    Netherlands
    Hi Tom_,

    I would recommend to donwload and install SpywareGuard by the same author. It has everything BrowserHijackBlaster had and more.
    Also this issue should be solved then.

    Regards,

    Pieter
     
  3. Tom_

    Tom_ Guest

    Many thanks Pieter, will do as suggested
    Regards
    Tom
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.