Bootable CDROm for DD9 contains no files

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by DavidTunstall, Dec 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DavidTunstall

    DavidTunstall Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Posts:
    1
    I have created the bootable meida for floppy & this works fine (but very slow since it needs 6 disks !
    So I tried the bootable CDROM
    The disk seemed to be created OK - no errors or warnings, but when I tried to boot from the CD - nothing.

    Looking at the CDROM in explorer, there deosn't appear to be any code to run on the disk.
    I have Nero 6 installed, latest version - Dont use INCD -
    Platform is Windows XP SP2
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello David Tunstall,

    Thank you for using Acronis Disk Director Suite (http://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/).

    Please note that Acronis bootable rescue media (full version) is based on Linux and you cannot see Linux boot files in Windows explorer.

    Please try to boot your computer from CD again and let us know what messages you see.

    Thank you.

    --
    Andrew Berezovsky
     
  3. M_H

    M_H Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Posts:
    12
    To ask the obvious question, is your BIOS set to boot from the CD drive?
     
  4. acronimon

    acronimon Guest

    i have a question too like this one
    when i try to boot from the cd it shows the splash screen of acronis and then everythings freezes
    just a black screen
    why?
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello acronimon,

    Thank you for using Acronis software (http://www.acronis.com/homecomputing/products/).

    Please accept our apologies for your inconvenience.

    Could you please let us know the full name of the product you have?

    Thank you.
     
  6. Enyan

    Enyan Guest

    I thought this might be the good threat, don't want to open a new one.

    I was wondering if it is possible to create a boot disk with multiple acronis products (like true image and disk director).

    tnx
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Enyan,

    Thank you for your interest in Acronis products (http://www.acronis.com/homecomputing/products/).

    There is nothing impossible. But in the meantime Acronis company doesn't support this ability.

    Thank you.

    --
    Andrew Berezovsky
     
Thread Status:
Not open for further replies.