BOClean site down?

Discussion in 'other anti-trojan software' started by FanJ, Jul 9, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FanJ

    FanJ Guest

  2. shorty1

    shorty1 Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    97
    Location:
    Vermont
    Seems to be working ok for me at the moment.
     
  3. Robyn

    Robyn Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Posts:
    1,189
    Both sites are working for me just now.
     
  4. FanJ

    FanJ Guest

    Thanks Shorty and Robyn !

    It must be my provider (again....?) or my far too old PC....
    I will later try to ping/trace.
     
  5. FanJ

    FanJ Guest

    No way I can get there or get the just published definitions update.

    sigh....
     
  6. controler

    controler Guest

    Works fine here. someone can e-mail the file to you if needed ;)

    just do the IM thing.

    controler
     
  7. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,048
    Location:
    SouthCentral PA
    Did a baddie do something to your Hosts file?

    Acadia
     
  8. NICK ADSL UK

    NICK ADSL UK Administrator

    Joined:
    May 13, 2003
    Posts:
    9,218
    Location:
    UK
    Hi jan :)
    Both of your links are good :)

    Regards
     
  9. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    Both sites are fine here.
     
  10. SSK

    SSK Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Posts:
    976
    Location:
    Amsterdam
    Form Speedlinq DSL both links are working.
     
  11. FanJ

    FanJ Guest

    Hi,

    After 6 hours I was able to connect to the nsclean site again via both IE and BOClean itself.
    So I got my update :D

    No idea what happened....
    Maybe my provider (I called their support, they said "no problem", but...eh....hmm...).
    Maybe the telecom company...
    Maybe my router being set up too strictly.
    Maybe something else...

    Thanks for all your replies ! :D :)

    Yep Bruce, I was thinking too about asking someone to email me the file.
    In fact already called a friend, on the same provider, with BOClean; at that moment she was too busy with other things.

    Hi Acadia, yes you're right: it is always possible that a baddie changed my HOSTS file, but there are several (on-demand) file integrity checkers having my HOSTS file in their database.
    Hmm, now I think about it, time to add it also to RegRun's file-list to watch :)

    Thanks again all !
    Cheers, Jan.
     
  12. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    FanJ,

    Glad that you were finally able to get BOClean all up to date! :D

    Regards,

    Jag
     
  13. FanJ

    FanJ Guest

    Thanks Jag ! :)

    LOL, I was just in time because the site is again unreachable for me.

    Maybe a big music festival not far away is also playing games, meaning that the lines of the telecom company are too heavily filled with music at the moment ;) ;)
     
  14. FanJ

    FanJ Guest

    OK, the story goes on:
    I just got an email from that friend on the same provider:
    she too was not able to get the latest update.
    She lives in a completely other city (same country as I live in), and uses another Windows version, another AV, another software firewall, another router.

    So.... o_O
     
  15. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    So....It's your provider.
     
  16. FanJ

    FanJ Guest

    Yep, that's what I'm thinking too ;)
    Unless PSC made some changes on their site/server, or ....
     
  17. Notok

    Notok Registered Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Posts:
    2,969
    Location:
    Portland, OR (USA)
    I'd be willing to bet it's a routing issue.. there's a lot of computers between you and nsclean.com, and it only takes one of them to give you problems. If you're curious you can drop to a command prompt and run a trace route (start > run ; cmd, then type 'tracert nsclean.com') to see where it's timing out.
     
    Last edited: Jul 9, 2005
  18. FanJ

    FanJ Guest

    Hey Notok :D

    Yep, I agree !!!!
    But..... (blame it on me !!!!!) ..... my router seems to be so strictly set up, that I cannot use pings or traces...
    Darn @#$%^&*($#%@ I wished I had the money to get a new PC, new router, new provider, new Jan :'( :'( :'(
     
  19. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I tried from here Jan, nada probs.
    Clean cache, retstart, supposed you tried.

    Gerard
     

    Attached Files:

  20. FanJ

    FanJ Guest

    Hi,

    I just got the new update, and I heard that my friend earlier today also had no more problem to get an update.

    Sorry that I sounded so desperate yesterday.

    Thanks all for your replies and help !

    Warm regards, Jan.
     
  21. tuatara

    tuatara Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Posts:
    772
    Hi Jan,

    If you are using Planet as your provider, the problem is probably caused,
    because they had (again and frequently) problems with their nameservers.

    So, try to resolve the ip-adress from the host that was unreachable.
    If you have the ip-address, write it down, ....if it happens again, then
    you can try to connect to the ip instead of hostname.

    If that works, then you know for sure, that is was/is the nameserver.

    Work-around nameserver problems: use another nameserver as your secondairy (2nd DNS) nameserver.

    Work-around for this host only : add it to your host file with it's ip.

    If you don't know which nameserver you are using, you can check/see that
    when you are visiting my website (below).

    IF you don't know what other nameserver to use, send me a email.
    Good luck/houdoe
     
  22. FanJ

    FanJ Guest

    Hi tuatara,

    Thanks for your posting.

    I was far too stressed yesterday to think clear :oops:

    No Planet here, another ISP (not posting it in public); but I think that they too have too much DNS problems. And the info on their support page about problems, eh... , well... , let's say not always up-to-date (certainly not in the weekend...). I wished I had listend to Paul who adviced me long time ago to get another ISP...
    Sometimes I had to inform my ISP that there was a problem somewhere near me (no, they had no info....). Sometimes I wondered by myself whether the folks at the "wijkcentrale" did even know what they were doing...

    And then, not so long ago I had problems to get here, even when the board is listed in my HOSTS file.
    Anyhow, indeed added the nsclean site to my HOSTS file already.

    Several months ago I had even bigger problems; could not get any connection anymore. Finally decided at that time to let KPN downgrade my speed, installed new firmware on the router; then the connection problem seemed to have been fixed.....

    Well, I could go on.
    Hardly have the energy....

    Maybe indeed I could try get other DNS.

    Thanks !
    Cheers/groetjes, Jan.
     
Thread Status:
Not open for further replies.