Bitdefender Total Security 2014 and Outpost Firewall 9 Pro

Discussion in 'other anti-virus software' started by bill94, Feb 14, 2014.

  1. bill94

    bill94 Registered Member

    Joined:
    May 5, 2005
    Posts:
    9
    Has anyone had an issue installing Bitdefender with this firewall installed?? Bitdefender will not install on my PC unless I uninstall Outpost Firewall 9 Pro first. :doubt:

    Any Ideas??
     
  2. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    You don't want to use BD's firewall?
     
  3. bill94

    bill94 Registered Member

    Joined:
    May 5, 2005
    Posts:
    9
    I payed for Out post as well.
     
  4. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Yes but BD Total does also have it's own Firewall. I guess you could downgrade BD Total to BD AV Plus wich doesn't include a firewall and keep Outpost if you want.
     
  5. donaddams

    donaddams Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Posts:
    80
    Location:
    mojave Desert
    1. Uninstall OutPost firewall
    2. Install Bitdefender TS, and go into settings and disable firewall.
    3. Install Outpost.
    This method worked for me and they have been running very well together.
     
  6. bill94

    bill94 Registered Member

    Joined:
    May 5, 2005
    Posts:
    9

    Cool, I'll go with that. Thanks for all the input guys!!
     
  7. MrGSM

    MrGSM Registered Member

    Joined:
    May 12, 2008
    Posts:
    142
    Location:
    Morocco
    I have problem with BitDefender Antivirus (2012->2015) and Outpost Firewall Pro 9.1.
    Everything is well, but in Outpost Firewall, when i want to add manually applications rules to have access to the internet, when i click on "Modify" button, nothing happened.
    I test this with all old version of Outpost Firewall and i have the same problem.
    I have Windows 7 SP1.

    Thanks to help me.
     
Loading...