bew full backup replacing old

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by rcbmrb, May 17, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rcbmrb

    rcbmrb Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    53
    Can you delete, simply, an old backup then start over?
     
  2. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    Sure you can. Where are you storing your backups? And what version and build number of True Image are you using?
     
  3. rcbmrb

    rcbmrb Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    53
    using usb drive my book just went to dsl so need to change backup start over
     
  4. rcbmrb

    rcbmrb Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    53
    oh forgot using latest TI
     
  5. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    Just use windows explorer to delete it.
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello rcbmrb,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please notice that the backup archive is a normal file and can be handled like any other file on the drive. Please also notice that if you set to create a new full backup with the same name, the old one will be overwritten automatically.

    You can find the detailed instructions on how to use Acronis True Image 10.0 Home in the respective User's Guide.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.