BartPE plugin for TI 12 installation fails

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by water, Feb 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. water

    water Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Posts:
    4
    Hello, what could be the reason for the installation "Media Add-Ons for Acronis True Image Home 2009" to fail? The installer thinks TI is not installed: "To install Media Add-ons for Acronis True Image Home 2009, one of the following (English version) must be previously installed: Acronis True Image Home (12.0.9709)"


    Does TI work without being installed? Because I can use it. :p
     
  2. MrMorse

    MrMorse Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    737
    Location:
    Germany
    And do you have Ti2009/build9709?

    If you have build 9646 the error message seems correct.

    (to show the build number in Ti2009: press ALT-key and the menu appears)
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello water and MrMorse,

    Thank you for using Acronis True Image

    water, to resolve the issue please launch the installation file of the main program, select the "Repair" option, wait for the process to be completed, reboot your machine and see if the issue persists.

    Thank you.

    --

    Oleg Lee
     
  4. water

    water Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Posts:
    4
    Unfortunately I was not able to resolve this issue but to my Acronis Support was so nice and sent me the BartPE plugin. Thank you for answering.





    My thread which I thought could be useful to some, was moved to a restricted forum real quick without notifying me which made me wonder what the exact cause was. Will the thread ever see the light of day again?
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello water,

    Thank you for using Acronis True Image

    Could you please provide me with the link to the forum thread? I will try to figure out the reason.

    Thank you.

    --

    Oleg Lee
     
  6. water

    water Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Posts:
    4
    My last post contained a link to it in the word "thread" which appears is gone as well. :rolleyes:

    So I am sorry but can't give you the thread number.
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello water,

    Thank you for your interesting in Acronis True Image

    After you register your Acronis software on our web site you will be able to download plugins (BartPE plugin and Safe Media) from Registered Products of your account.

    Best regards,
    --
    Dmitry Nikolaev
     
  8. water

    water Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Posts:
    4
    Hello, you seem to have misunderstood my original post and the second post from me. The message quoted there should indicate that I indeed already downloaded the plugin from said source.

    I assume the thread will stay in its black hole as well. Thank you anyway.
     
Thread Status:
Not open for further replies.