Bad Installation, Please help

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Teraclips, Jun 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Teraclips

    Teraclips Registered Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Posts:
    51
    Hi folks, I "half" installed ESET SS because I'm at my family work and we have connected the PC in red, anyway I was installing it in the server the one that manage the program on the other computers so when I set the firewall in automatic it blocked the other PCs so the programs closed since they needed it ASAP I had to cancel the installation ( BTW it was taking to long comparing other times I have installed the product ) so I clicked on cancel and the PC froze and the task manager didn't work I had to manually turn it off.

    Ok after turn it on again I see the icon in red and with incomplete stuff but when I clicked in the ESET uninstall it said that I cannot delete it because is not installed and I even checked in installed programs but it doesnt appear yet I can see a red ESET icon on the tray bar.

    Please if someone can help me, thank you in advance.
     
  2. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
  3. Teraclips

    Teraclips Registered Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Posts:
    51
    Hmmm so there isn't a faster way? Oh well thanks.
     
  4. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hi Teraclips,

    A quick question. Did you completely uninstall Norton Antibot before installing ESET?

    BFG
     
  5. Teraclips

    Teraclips Registered Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Posts:
    51
    No, this PC has nothing to do with my signature ( if you are referring to that ) this is desktop PC. And yes I checked that any other AV was uninstalled.
     
  6. Teraclips

    Teraclips Registered Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Posts:
    51
    The problem was that I cancelled the operation when the program was by "installing drivers" it was almost done but they needed the thing running so I had to do it and since it froze I had to shut it down because it didn't restart either.
     
  7. BFG

    BFG Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    482
    Location:
    San Diego
    Hi,

    I was referring to the signature and I took a shot, hoping that might have been the issue.

    Support will have to look at the log as it wasn't.

    BFG
     
  8. Teraclips

    Teraclips Registered Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Posts:
    51
    Ok, thanks for the help.
     
Thread Status:
Not open for further replies.