backup with ATI9>ok ATI10>lot of errors

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by ba2, Oct 30, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ba2

    ba2 Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2006
    Posts:
    18
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello ba2,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    We are sorry for the delayed response.

    Could you please download the latest version of Acronis drivers (there drivers for Acronis True Image 10.0 Home only), install it and see if the problem still persists.

    If the issue persists, please do the following:

    - Download SnapAPI.dll

    - Replace C:\WINDOWS\system32\snapapi.dll with the downloaded one

    - Reproduce the issue and collect the log file.

    The log file will be created on the C:\ partition. The name of this file will be snapapi[date-time].log

    Please also create Acronis Report and Windows System Information as it is described in Acronis Help Post. Then submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Aleksandr Isakov
     
  3. ba2

    ba2 Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2006
    Posts:
    18
    it worked but still have this in my log

    <event code="0" id="2" level="3" message="Error opening the file. (0x40007)
    Tag = 0xF35F747B3B21FAC3" module="11" time="1163713044" />
     
Thread Status:
Not open for further replies.