Back.

Discussion in 'ten-forward' started by spy1, Feb 11, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spy1

    spy1 Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Posts:
    3,139
    Location:
    Clover, SC
    Got the new Maxtor DiamondMax Plus HD put in this morning.

    Went a whole lot better than I thought it would (amazingly so, in fact, given my penchant for creating disasters where none had ever existed before).

    Let's see:
    160GB
    Buffer Size: 8MB
    Average Seek Time <9.3 ms
    External Transfer Rate: Up to 133M/Bytes / sec
    (Ultra ATA/133)
    Rotational Speed: 7200 RPM

    That oughta hold me for awhile.

    Adding programs back in in a very un-hurried fashion here. No glitches so far. Pete
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,332
    Location:
    Netherlands
    Ah. Nothing like big fast toys to keep a guy happy. :cool:

    Have fun, Pete.

    Pieter
     
  3. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    mmm delicious HD! Glad to know it's going well and I certainly hope it serves you well!
     
  4. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Now you just have to figure out how to fill that bad boy up. :D
     
  5. CarolinaMoonshine

    CarolinaMoonshine Registered Member

    Joined:
    May 3, 2002
    Posts:
    91
    I suspect that the spy is not going to have very much trouble filling her up!

    Welcome back!
    :D
     
  6. Mr.Blaze

    Mr.Blaze The Newbie Welcome Wagon

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Posts:
    2,842
    Location:
    on the sofa
    :D lol give me one day with your pc lol i bet it not blazey proof lol :D
     
  7. snapdragin

    snapdragin Administrator

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Posts:
    8,415
    Location:
    Southern Ont., Canada
    (you know I'm chuckling over that one) :D

    ~shakes head~ not a chance! ROFL! But a 160GB :eek: <--you have space to 'rent' now! I've have 20GB and it's only half full. What are you going to put on that beasty, Pete?

    Glad you are back up and running! :D

    snap
     
  8. Primrose

    Primrose Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Posts:
    2,743
    :D :D it will hold you for a while I sure..but the thing is SOOOO big you will not be able to find even all the program layers you run :)

    Fill it up fast pete..I hear the price of gas is going up again.
     
  9. meneer

    meneer Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Posts:
    1,132
    Location:
    The Netherlands
    Big?

    500 is BIG :)

    Okay, not yet, but we'll get there according to this article
     
Thread Status:
Not open for further replies.