back up went ok but restore failed

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by JerseyErnie, Sep 20, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JerseyErnie

    JerseyErnie Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Posts:
    3
    Using Paragon Backup & Recovery 2011(free edition) I backed up my internal hard drive with no errors or problems. I tried to do a restore using the restore Wizard. It started OK and then told me that it needed to do a restart of my computer, which I ok'd. When it restarted with Paragons program it said "some errors occurred: can't open/create file". This locked up the PC and I had to force a power-down shut off. I have no clue what's the problem. Any help from forum members would be appreciated. I run Win 7 Home Premium.
     
  2. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
    When the computer restarted it loaded the Linux-based recovery environment. Sometimes the Linux stuff is not a good fit for some machines or configurations or there may be some other issue. Try making the Paragon recovery CD and booting directly from it to do the restore and see if it makes any difference.
     
  3. JerseyErnie

    JerseyErnie Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Posts:
    3
    the same thing happened using the recovery cd. I did a verify of the backup and it was good.
     
  4. alex30

    alex30 Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Posts:
    1
    Hi jerseyernie,
    I had a similar problem and found that it was when I used the Disk view to restore. When I choose Archives view in the main window and then selected "Show partitions" in the drop down menu underneath the large blue disc I was able to right click on the required archive and select " Restore from the selected archive" For me this worked perfectly. Hope it helps.
    Regards Alex
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.