AX64 Time Machine

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by Capri3156, Apr 9, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Capri3156

    Capri3156 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Posts:
    3
    Newbie here. Is it necessary for AX64 to be always running in order to do Automatic hourly backups?
     
  2. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,056
    Location:
    The Pond - USA
    At the moment, that's correct... although its fingerprint during that state is only 6.9mB. Once put in that stae, it remains there through reBOOTs until changed.
     
  3. Capri3156

    Capri3156 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Posts:
    3
    Would adding the exe file to the Start folder to assure the auto backup is active be worthwhile?
     
  4. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,056
    Location:
    The Pond - USA
    Capri, that's not necessary and shouldn't be done. Once the AUTOMATIC BACKUP is checked, AX64 will manage itself without problem.
     
  5. Capri3156

    Capri3156 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Posts:
    3
    Thank you. So far, AX appears to be a keeper.
     
Thread Status:
Not open for further replies.