Avira

Discussion in 'other anti-virus software' started by JerryM, Apr 16, 2013.

  1. aaa839

    aaa839 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Posts:
    253
    Location:
    Hong Kong
    Well if you can,would you mind to post a dump files of both bsod computer
    We may figure out the reason the cause the BSoD.
     
  2. Cmhelper

    Cmhelper Registered Member

    Joined:
    May 6, 2014
    Posts:
    155
    Location:
    Tettnang
    Hello,
    We have new retail boxes out there with Avira 2015 imprint. E.g. available on Amazon as new bundles - including the recent Antivirus Pro 14.0.6.
     
  3. darts

    darts Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Posts:
    454
    Location:
    Netherlands
    But we can not download the 2015 version yet from the Avira site?
     
  4. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    7,021
    Avira 2015 not exists:
     
  5. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    7,021
    "We have new retail boxes out there with Avira 2015 imprint.... including the recent Antivirus Pro 14.0.6"
    looooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. AaLF

    AaLF Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Posts:
    986
    Location:
    Sydney
    Avira pro 2015 amazon -Germany is advertised.
     
  7. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    7,021
  8. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,641
    Location:
    Sneffels volcano
    :thumb:

    avira.jpg
     
  9. aaa839

    aaa839 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Posts:
    253
    Location:
    Hong Kong
    no beta started how does it exist....
     
  10. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,102
    Location:
    on my zx10-r
    i think they just renamed the latest version to 2015 for now. i could be wrong though.
     
  11. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    7,021
    Avira Product [stable] version 14.0.7.306 ((Update 7) released today.
     
    Last edited: Oct 1, 2014
  12. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    After upgrading Avira Pro to the new 7.306 level, I may be having both slowdowns and lockups in email using Thunderbird. It IS possible that Comcast is the culprit, so the jury is still out. I will update this thread later today and let everyone know if my email problems continue or not.
     
  13. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    7,021
    According to the changelog, there is nothing for Mail Protection in Update 7.

    Check your inbox. ;)
     
  14. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    As requested, I read the changelog you sent to my inbox and stand corrected.:D I have NOT had anymore issues with email or any problems with my two different Windows 8.1 systems that have be upgraded to the 7.306 version. Sorry for jumping the gun earlier... :blink:
     
  15. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    896
    Location:
    sweden
    Hi

    A simple question - is there still compatibility problems between Avira av`s and MBAM pro/premium ?

    One more - about a year ago many experienced looong boot time with Avira - so did i - is that solved ?
     
  16. Shiri

    Shiri Registered Member

    Joined:
    May 11, 2013
    Posts:
    55
    Location:
    USA
    How do I update to the latest 2015 version, will it be automatically or do I download it manually ? My license for Avira Pro runs out 8-6-20015.






    :)
     
  17. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    no offense but if it has been released, then it should be downloading to all customers. Geez, going back to Panda.
     
  18. AaLF

    AaLF Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Posts:
    986
    Location:
    Sydney
    The chameleon bit me.

     
  19. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,641
    Location:
    Sneffels volcano
    haha Our dear friend Jeff.
    Avira is the way to go for most users ;)
     
  20. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,751
    Location:
    Toronto Canada
    It will take time when released. You should know the drill by now.
     
  21. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    582
    Location:
    South Carolina, USA
    you will get any updates for the avira program through the program's updater, automatically..

    there is no need for you to install a "2015" version.. i don't even think that there will be a "2015" version, despite the fact that someone says that there are boxes with "2015" on them.. avira has said that there would be no more new versions, just updates for the current version..
     
  22. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    582
    Location:
    South Carolina, USA
    avira determined that the "slow boots" were caused by the buggy MBAM-2 program.. if you dump the MBAM-2 program, the problem will be solved..

    another option would be to use the "old" MBAM program, build 1.75, which doesn't have all of the same problems that the MBAM-2 program has..
     
  23. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,102
    Location:
    on my zx10-r
    the slow boot times were not only caused by mbam i was not running it on any pc and had the massive slowdown on boot up. its fixed now though as far as i can tell.
     
  24. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    582
    Location:
    South Carolina, USA
    there could be many various reasons for a computer's being "slow" to boot, including a failing harddrive.. i don't think the problem was with the avira programs..
     
    Last edited: Oct 2, 2014
  25. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,102
    Location:
    on my zx10-r
    100% it was avira. for me at least. the minute avira was removed boot times were normal again. tested many times on multiple systems (6 or 7 if i remember correctly) with the same result. it was for sure from avira. but as i said now the boot times are normal again.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.