Avira Phantom VPN Pro and Windows 10

Discussion in 'other firewalls' started by dnewhous, Jun 2, 2017.

  1. dnewhous

    dnewhous Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Posts:
    29
    Location:
    Gainesville, FL
    After the latest Windows 10 update this product no longer installs. The supervisory software "Avira Connect" installs.
     
    Last edited: Jun 3, 2017
  2. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    2,652
    have you contacted avira support? windows 1703 CU is causing trouble, either you stay on 1607 or welcome to the club. HTH
     
  3. NiteRanger

    NiteRanger Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Posts:
    500
    Location:
    Far East
    Anyone using the Avira Phantom VPN Pro?

    One question. How to check its version from the GUI and where to update, if any?

    Thanks
     
  4. NormanF

    NormanF Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Posts:
    2,354
    I installed Avira Phantom and despite giving it permission to access the Internet, the client refused to connect to the servers.

    Finding the right VPN that does connect is a matter of trial and error.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.