Avira - Overliy Twitchy Webguard or..?

Discussion in 'other anti-virus software' started by hutchingsp, Sep 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hutchingsp

    hutchingsp Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Posts:
    174
    Malware 'HTML/Infected.WebPage.Gen' [virus] was downloaded from 'http://srccsports2000.yuku.com/'. Action taken: Ignored.

    We seem to get quite a lot of these "generic" alerts - is there anything to them as obviously Avira thinks it's finding something, though the sites are large sites such as this and MSN ads and so on.
     
  2. Nevis

    Nevis Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Posts:
    786
    Location:
    255.255.255.255
    norton dosent say anythong for this site

    weird ..avira making similar problem alot now
     
  3. hutchingsp

    hutchingsp Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Posts:
    174
    I think (it's not me personally) the problem happens when they log in to the forums.

    We have around 500 machines running Avira and to be fair, it's probably the best move we've ever made, we get very little make it past our URL filtering on the firewall and Avira takes care of most of what does, but the FP rate on the webfilter is creeping up - not a problem so much when it's personal sites but when it's business related ones....
     
  4. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,531
    Location:
    Sneffels volcano
    I've just created an account on that site, no prob logging in: webguard found nothing-nada-ZERO.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.