Avira free auto update?

Discussion in 'other anti-virus software' started by daman1, Mar 31, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    758
    Location:
    MICHIGAN,USA
    I have been testing this one out and have yet to see it actually update it self it seems to always have new def's when i do a manual update though? is there setting i am missing?

    i have every thing set up right i think in config the lowest it will go on scheduler is 1day/24 hrs, want it to UD more often how do i change this?

    search was no good...
     
  2. deanmartin

    deanmartin Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    231
    Location:
    USA/KY
    I just put the free version on a freinds PC I cleaned up. I dont think you can change it from 24hrs to less. Others that use the free version maybe able to help more.
     
  3. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,779
    Used to be able to just create multiple schedules and have it update several times per day if you wanted. Don't know if you can still do that in v9 or not.
     
  4. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    758
    Location:
    MICHIGAN,USA
    unless i'm not seeing something right i'm starting to think no,does anyone know for sureo_Oo_O?
     
  5. deanmartin

    deanmartin Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    231
    Location:
    USA/KY
  6. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    758
    Location:
    MICHIGAN,USA
    Hmmmm so it will do two updates per day? if setting it that way,i can't see why this is so difficult to do,AVG worked like a dream with out doing nothing.

    thanks for the link...
     
  7. deanmartin

    deanmartin Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    231
    Location:
    USA/KY
    Welcome. Enjoy Avira
     
  8. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    758
    Location:
    MICHIGAN,USA
    Thanks :) ,,yea seems like a great product if i could figure this auto updater out i'd be all set...lol.
     
  9. argus tuft

    argus tuft Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Posts:
    280
    Location:
    Australia
    you can set the free Avira to update as often as you like, I have mine set to check every 3 hours.
    Go to Administration > scheduler, and then New Job.
    Select update job, then for interval select "daily". it will then give you the option of choosing what time of day you'd like. Simply repeat as often as needed :)

    avupdat.jpg
     
  10. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    758
    Location:
    MICHIGAN,USA
    I see ok,,too bad one has to do it that way(hard way) but i guess it'll work. ;)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.