Avira AntiVir Premium - Are you Using it with Webguard ?

Discussion in 'polls' started by JosephB, Dec 14, 2008.

?

Avira AntiVir Premium - Are you Using it with or without Webguard ?

Poll closed Dec 21, 2008.
  1. Using Avira AntiVir Premium - Webguard "Enabled" ?

    24 vote(s)
    66.7%
  2. Using Avira AntiVir Premium - Webguard "Disabled" ?

    12 vote(s)
    33.3%
  1. JosephB

    JosephB Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Posts:
    310
    Avira AntiVir Premium - Are you Using it with or without Webguard ?


    Reason for poll: I am considering Avira and was wondering ....

    If you Disabled Webguard:
    ..... Is it because of conflicts without security pgm ? If so what does it conflict with ?
    .... Or did WebGuard slow surfing too much and that is why you disabled it ?
     
    Last edited: Dec 14, 2008
  2. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    im running the premium security suite, but yes i still keep webguard enabled and at max heuristic and no noticeable slow downs to date.
     
  3. Arup

    Arup Guest

    With and I have absolutely no issues.
     
  4. tmaertin

    tmaertin Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Posts:
    32
    Location:
    North Tonawanda, NY
    i run the Premium AV and same as above - max heuristics and protection and no slowdowns - as per the speedtest attached. Powerboost is throwing off my download.
     

    Attached Files:

  5. Ed_H

    Ed_H Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    662
    Location:
    Chicago, IL
    I am using Avira Premium with WebGuard enabled. No problems or slowdowns here.
     
  6. BlueZannetti

    BlueZannetti Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Posts:
    6,590
    Moved to the designated venue for polls....

    Blue
     
  7. danny9

    danny9 Departed Friend

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Posts:
    678
    Location:
    Clinton Twp. Mi
    I've disabled the Web Guard.
    However minor, there is a slight delay.
    Just fussy I guess. :D
     
  8. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    341
    I have to add a lot of exception URLs on music sites such as Pandora.com.
     
  9. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,639
    Without, as I'm running virtual most of the time.
     
  10. rogervernon

    rogervernon Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Posts:
    289
    Avira premium. With guard enabled, but with O.A. (Paid) guard disabled. No need for both, I think.
     
  11. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,007
    Location:
    Last Breath Farm
    Guard disabled in order to run Avira as on-demand AV scanner alongside avast!4 Home Edition. :thumb:
     
  12. GES/POR

    GES/POR Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Posts:
    1,490
    Location:
    Armacham
    In your case id rather run oa's web protection
     
  13. Murderlove

    Murderlove Registered Member

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Posts:
    99
    Disabled because there is a huge slowdown.
     
  14. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,908
    Location:
    USA
    I enabled the Guard when if first came out I never noticed a slowdown yet, but it seems that some people do have a slowdown. Maybe those people have something in common like SP2 or a piece of softwear or a bad M$ update that never got replaced or something a long those lines. :isay:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.