Avira AntiVir Premium - Are you Using it with Webguard ?

Discussion in 'polls' started by JosephB, Dec 14, 2008.

?

Avira AntiVir Premium - Are you Using it with or without Webguard ?

Poll closed Dec 21, 2008.
  1. Using Avira AntiVir Premium - Webguard "Enabled" ?

    24 vote(s)
    66.7%
  2. Using Avira AntiVir Premium - Webguard "Disabled" ?

    12 vote(s)
    33.3%
  1. JosephB

    JosephB Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Posts:
    310
    Avira AntiVir Premium - Are you Using it with or without Webguard ?


    Reason for poll: I am considering Avira and was wondering ....

    If you Disabled Webguard:
    ..... Is it because of conflicts without security pgm ? If so what does it conflict with ?
    .... Or did WebGuard slow surfing too much and that is why you disabled it ?
     
    Last edited: Dec 14, 2008
  2. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    im running the premium security suite, but yes i still keep webguard enabled and at max heuristic and no noticeable slow downs to date.
     
  3. Arup

    Arup Guest

    With and I have absolutely no issues.
     
  4. tmaertin

    tmaertin Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Posts:
    32
    Location:
    North Tonawanda, NY
    i run the Premium AV and same as above - max heuristics and protection and no slowdowns - as per the speedtest attached. Powerboost is throwing off my download.
     

    Attached Files:

  5. Ed_H

    Ed_H Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    662
    Location:
    Chicago, IL
    I am using Avira Premium with WebGuard enabled. No problems or slowdowns here.
     
  6. BlueZannetti

    BlueZannetti Administrator

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Posts:
    6,590
    Moved to the designated venue for polls....

    Blue
     
  7. danny9

    danny9 Departed Friend

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Posts:
    678
    Location:
    Clinton Twp. Mi
    I've disabled the Web Guard.
    However minor, there is a slight delay.
    Just fussy I guess. :D
     
  8. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    340
    I have to add a lot of exception URLs on music sites such as Pandora.com.
     
  9. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,222
    Without, as I'm running virtual most of the time.
     
  10. rogervernon

    rogervernon Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Posts:
    289
    Avira premium. With guard enabled, but with O.A. (Paid) guard disabled. No need for both, I think.
     
  11. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,829
    Location:
    Last Breath Farm
    Guard disabled in order to run Avira as on-demand AV scanner alongside avast!4 Home Edition. :thumb:
     
  12. GES/POR

    GES/POR Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Posts:
    1,490
    Location:
    Armacham
    In your case id rather run oa's web protection
     
  13. Murderlove

    Murderlove Registered Member

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Posts:
    99
    Disabled because there is a huge slowdown.
     
  14. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,827
    Location:
    USA
    I enabled the Guard when if first came out I never noticed a slowdown yet, but it seems that some people do have a slowdown. Maybe those people have something in common like SP2 or a piece of softwear or a bad M$ update that never got replaced or something a long those lines. :isay:
     
Loading...