Avg Antispyware Won't Install

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by kitagal55, Nov 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kitagal55

    kitagal55 Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Ontario
    Ok my problem is this. I had Avg Antispyware installed on this computer but I unistalled it to try something else an now when I go to install it I get this message which makes no sense to me. Please any help appreciated..:'(
     
  2. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,280
    Location:
    England
    It would really help if you post the content of the message you see when you try to install.

    I take it when you say 'try to install it' you mean AVG and not your new choice.
     
  3. kitagal55

    kitagal55 Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Ontario
    I'm really sorry for that. Yes I can't get Avg Antispyware to install. I am running XP Pro Media Edition.
     

    Attached Files:

  4. kitagal55

    kitagal55 Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Ontario
    Just thought I would report back that I have the problem fixed and here is how I fixed it:downloaded and saved setup file to desktop and I then restarted and went to safe mode and run the setup and it installed fine. Everything is working great. Hope maybe this will help someone else out with a similar problem!!:eek:
     
  5. support.grisoft

    support.grisoft Grisoft Team

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Posts:
    30
    Hello kitagal55,

    thank you for your report we are glad the issue is solved now. Regarding the installation error could you please verify following settings of the installation package ?

    - right click on the AVG installation package
    - choose the Properties item from the menu that will appear
    - go to the Compatibility tab
    - check if there is the compatibility option enabled - if so, please
    unmark this option and confirm by OK button
    - the installation should now succeed in the "normal" mode

    Thank you

    Best regards,

    Ondrej Novotny
    AVG Senior Support
     
Thread Status:
Not open for further replies.