AVG 8.0 (free) problem

Discussion in 'other anti-virus software' started by DCM, May 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DCM

    DCM Registered Member

    Joined:
    May 25, 2004
    Posts:
    234
    I installed AVG Version 8 (free version) on Tuesday and Wednesday, when I started my computer, none of my startup programs were working. The mouse would move the cursor around the screen but none of my programs would start with it.

    I went into safe mode and uninstalled AVG yesterday and all was fine so I reinstalled it again later in the day. It ran fine but today, the computer again failed to load the startup programs.

    I went back into safe mode, uninstalled AVG and all is well now.

    I like AVG and was wondering if anyone else had and fixed this problem?

    Thanks
     
  2. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    If you check around, AVG 8.0 is not working well for lots of people. The best advice I've seen is to roll back to 7.5 until Grisoft gets things going better...
     
  3. RAD

    RAD Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Posts:
    332
    Thanks for the warnings!
    My auto-update just warned me that ver. 7.5 will not be supported after May 30. I will wait as long as possible.

    Is there a link to where the problems with ver. 8 are being tracked or discussed ?
     
  4. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,531
    Location:
    Sneffels volcano
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.