Avatar

Discussion in 'General Topics' started by blacksheepe, May 19, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. blacksheepe

    blacksheepe Registered Member

    Joined:
    May 19, 2003
    Posts:
    4
    I guess I'm definitely a "newbie" when it comes to Avatars. I followed the instructions on the profile page and put in my web address and everything. At first it was just showing a square with the red X in it. Then I got a message: "Avatar image is too big. Please resize it and try again. Maximum size 60x60"
    Well, the .jpg I'm trying to use is 54x60 on my webpage. How do I get it to "download"? I'm probably doing something wrong!
    I'm attaching the .jpg I want to use. Can somebody help?
     

    Attached Files:

  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,877
    Location:
    New England
    Hi blacksheepe,

    We just upgradded the board software last night and there are still a few issues that need to be resolved. One of them is the ability to actually upload your avatar to this forum so that you won't have to link back to a third-party web site.

    Please stay tuned. I'm sure we'll get it resolved soon. :)

    Best Wishes,
    LowWaterMark
     
  3. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,877
    Location:
    New England
    In the meantime... :cool:
     

    Attached Files:

  4. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,877
    Location:
    New England
    That seems to have worked. The image you were using was an odd size (59x54) and the board software could not resize it correctly, so it gave you the generic error about it being too big. All I did was resize it in an image editor to 60x60 and it works.

    I linked your profile to this copy of the image (above) until we fix the avatar upload feature.
     
  5. blacksheepe

    blacksheepe Registered Member

    Joined:
    May 19, 2003
    Posts:
    4
    Thank You!
    I guess I must not have been doing it wrong then. ;)
    I'll give it a try again when the upload feature is working.
     
  6. UNICRON

    UNICRON Technical Expert

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    1,935
    Location:
    Nanaimo BC Canada
    I think I have avatars working good now. please try
     
  7. Tinribs

    Tinribs Registered Member

    Joined:
    Mar 14, 2002
    Posts:
    734
    Location:
    England
    Good work Unicron :)
     
  8. UNICRON

    UNICRON Technical Expert

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    1,935
    Location:
    Nanaimo BC Canada
    thanks, it wasn't really all the much trouble
     
Thread Status:
Not open for further replies.