AVAST Web Forum Is Down?

Discussion in 'other anti-virus software' started by gery, Jul 9, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    2,014
    I am trying to go there but it is showing an error message connection :eek:
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    2,014
    yap still unable to go there
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    flush dns from command line using ipconfig /flushdns and or maybe restart the router
     
  5. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    It works fine here/now!
     
  6. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    2,014
    i restarted the laptop and is working now. There several sites i could not enter to
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.