Avast IS 5 With SandboxIE 3.442

Discussion in 'other anti-virus software' started by AvinashR, May 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Hi Respected Members,

    Today i have faced one problem with Avast IS 5 and SandboxIE 3.442, whenever i try to run firefox under Sandbox, my SandboxIE automatically close and delete the firefox from the sandbox environment.

    What i have noticed that whenever i set a parameter in Sandbox that none of the program except IE 8 and firefox can connect with Internet, then this thing happens. But when i remove this parameter then everything works fine. I guess its Avast Web Shield which is causing this problem.

    Is anybody here who can re-produce this thing in their test PC? Or does anybody faced this problem?

    Requested to please let me know...And any suggestion for me is also highly appreciable.
     
  2. majoMo

    majoMo Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Posts:
    938
  3. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Yeah i am very much sure that, it is the problem with Avast Web Shield...I have reproduce the same issue in Win 7 and Win XP Pro...:(
     
  4. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    avast! 5 IS has its own sandbox. Use that instead...
     
  5. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Well how does it compare? :)
     
  6. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Frankly speaking, I don't really rely on that !!

    For me SandboxIE is far more superior than Avast Sandbox.
     
  7. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    One more scene re-produced...

    Whenever i try to download some missed samples of malwares which are inside in a password protected from my yahoo email, i am getting an error SBIE2305 Out Of Memory, but whenever try to download a clean file from internet then i am not getting such error. Its confirmed that Avast is creating an issue...:ouch:
     
  8. tawd1992

    tawd1992 Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Posts:
    43
    Does Sandboxie work ok with the free version of Avast 5?
     
  9. ALookingInView

    ALookingInView Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Posts:
    365
    I can't see where there'd be any conflicts, not to mention this pairing worked fine for me a couple months ago.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.