Avast! 5 beta 1

Discussion in 'other anti-virus software' started by Az7, Aug 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Better to release a good product than releasing product with full of bugs. Here is a post by their CEO on their avast blog.
    More Info
     
  2. TheIgster

    TheIgster Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Posts:
    719
    Location:
    Canada
    Sorry guys, but that's a lot of whining for a free product.

    The Beta is working great. What's the rush on the "official" release of a FREE product?
     
  3. rolarocka

    rolarocka Guest

    Lets hope that the first action wont be a FP :D
     
  4. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
  5. progress

    progress Guest

    o_O
     
  6. vlk

    vlk AV Expert

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Posts:
    621
    As one US governor (of Austrian origin) once said: "...I LIED". ;)

    (long before his governor years, of course).
     
  7. progress

    progress Guest

    :D Hehe
     
  8. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,772
    I think the program is great in it's current state. No rush on the final. Let them take their time to do the job right.
     
  9. rolarocka

    rolarocka Guest

    Version 314 is out :thumb:
     
  10. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,113
    Location:
    South Texas, USA
    Have any of you been able to register the program? There is no way to get a Avast 5 license yet.

    dja2k
     
  11. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,292
    Location:
    USA,IA
    VLK stated that their server is offline that does the registration.

    side note i dont like that big ad the put in there.
     
  12. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    i think its reasonable, especially seeing what u get for free, afterall the whole point of a free version is to advertise for the paid version.
     
  13. Fuzzydice45

    Fuzzydice45 Registered Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Posts:
    108
    Location:
    Australia
    Avast 5 free doesn't require registration, if that's what you're talking about...?
     
  14. moserw

    moserw Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    30
    Well it says for me that it does. Says I have 30 days to register the product. But the registration key keeps coming as invalid even though I got a new one.
     
  15. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    Just to clear this up VLK has stated that the registration is in this version. Tho it had a few bugs pop over to the Avast forums to see the official response.
     
  16. Fuzzydice45

    Fuzzydice45 Registered Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Posts:
    108
    Location:
    Australia
    Really?
    I remember reading that it didn't have to be registered...
    This was ages ago before the first beta though.

    Unless they were just talking about beta version not needing to be registered.
     
  17. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    If you go to the Beta forum under beta refresh. He states that it is now enabled but has a few bugs. I really don't know if you have to register to use it or not. But I know its there and active.
     
  18. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,113
    Location:
    South Texas, USA
    Yeah I've tried to register several times but none worked. The page does say you have to register in the next 30 days and the dates it shows are weird.

    dja2k
     

    Attached Files:

  19. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    I couldn't even update the defs as my AIS is not activated when I click on activate trial it says activation failed as you are not connected to net:mad:
     
  20. moserw

    moserw Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    30
    Got the exact same thing going here! Let's hope it works beyond the 30 days as I got rid of all my other AVs or else it will be back to Panda.
     
  21. progress

    progress Guest

    Please post a screenshot ... :rolleyes:
     
  22. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,113
    Location:
    South Texas, USA
    Here you go....

    dja2k
     

    Attached Files:

  23. RejZoR

    RejZoR Lurker

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    Sorry, but this ad is the least annoying thing. Sure i'd prefer not to have it there, but it's a small trade off for such an excellent free antivvirus don't you think? Opposed to crappy limits in other AV's like only 1 update check per 24 hours or constant popups for Premium version or crippled features etc.
     
  24. progress

    progress Guest

    Thank you, I think this little ad is acceptable ...
     
  25. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    agreed, i think its perfectly fine and not too intrusive.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.