AV defs not updating

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by jftuga, Sep 11, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jftuga

    jftuga Registered Member

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Posts:
    64
    Location:
    Athens, GA
    We have a Remote Admin server and 150 clients. Each of these clients gets it’s AV updates from this server. And this server is supposed to be getting it’s updates from the Internet. A few days ago, I updated the server itself from client version 2.70.32 to 2.70.39 with a package that I have created and pushed out to all the other clients. Somehow, I believe this broke the AV updates. Our last version is 2511 from 2007-09-07.

    Any help would be greatly appreciated!

    Thanks,
    -John
     
  2. webyourbusiness

    webyourbusiness Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    2,640
    Location:
    Throughout the USA and Canada
    have you rebooted since the update? I believe that this update requires a reboot, and updates are halted until the reboot happens.
     
  3. jftuga

    jftuga Registered Member

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Posts:
    64
    Location:
    Athens, GA
    I found the problem. Some how, some way, the username & password entries became blank. After adding these back in, updates are now working as expected.

    -John
     
  4. CarlB

    CarlB Former Eset Employee

    Joined:
    May 17, 2007
    Posts:
    37
    If you pushed out one of your client configuration packages to your server, it is likely that your clients aren't using a username/password to connect to your mirror. The server, in most cases, needs to have its own configuration that is different from your client machines.
     
Thread Status:
Not open for further replies.