Authentication failure with scheduled jobs

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by dsiuk.com, Mar 3, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dsiuk.com

    dsiuk.com Registered Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Posts:
    1
    Hi,

    I'm using TI 8 Server (Build 101:cool: on an NT 4 Server (SP6).

    The standard "create image" works fine but when I schedule an append to image job the job fails with user authentication error.

    In the log I get:-

    Error 1,015 (0x103F7) Username or password for remote resource X... is incorrect selected device is inaccessible. Please re-type your user name and password, and check up, whether the selected device is connected.

    Then:-

    Error 5 (0x640005) Image creation has failed.



    I know the username and password are correct and share where the full image is and the image itself to append to is available.


    I have this situation with all 3 of the NT 4 servers, but the 4 2003 servers are all doing exactly the same thing to the same network resource with the same username and password and are all working fine.

    Tearing my hair out with this one so any assistance would be appreciated.

    Cheers

    Chris
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Chris,

    Thank you for choosing Acronis Server Disk Backup Software.

    Please accept our apologies for the delay with the response.

    Could you please make a screen shots of your step by step actions while scheduling this task?

    Please also do the following:

    - Download schedmgr.exe application;

    - Open the command prompt (Start -> Run -> cmd);

    - Run the following command in the folder the schedmgr.exe file was saved to:

    schedmgr get report > schedreport.txt

    - Collect schedreport.txt;

    - Run Acronis Schedule Manager program (schedmgr.exe) once more;

    - Issue the following command:

    set logflags support

    - Reproduce the problem;

    - Collect the log file schedul2.log that is placed in the \Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2 folder.

    Please submit a request for technical support. Attach all the collected files to your request along with the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  3. pitu

    pitu Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Posts:
    5
    Location:
    So Utah
    I have what I think is the same problem.

    Ben
     
  4. msteele

    msteele Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Posts:
    4
    Has a solution been found? I also am getting the 0x103F7 Error when I run a scheduled backup.
     
Thread Status:
Not open for further replies.