ATI HOME 2009 failed to read data from the disk

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by thebobaguy, Apr 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. thebobaguy

    thebobaguy Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Posts:
    2
    Hi all, i'm new to the forum and to the Acronis ATI home 2009 software I purchased. I keep getting this error when I attempt to back up my system:

    "Failed to read data from the disk", followed by

    "Failed to read from the sector -2,112,859,743 of the hard disk 1".

    I am running Vista 32-bit and RAID 1+0 with four drives. I bought my copy since I was able to back up my sytem successfully within the trial period.
    Now i'm getting this error. Help! :'(

    Thanks for the help.
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 17, 2009
  2. thebobaguy

    thebobaguy Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Posts:
    2
    i have now attached the report, and the build is #9709. Hope this helps.
     

    Attached Files:

  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello thebobaguy,

    Thank you for using Acronis True Image

    I have sent a file to your via PM, please install it, reboot the computer and see if the issue remains. Also, if you use USB hubs or adapters, please try to connect the hard drives directly.

    Thank you.

    --
    Oleg Lee
     
  4. SargeStryker

    SargeStryker Registered Member

    Joined:
    May 2, 2009
    Posts:
    1
    I'm also experiencing the same failed to read data from the disk error message, with a different sector on the same drive number showing up.
     
  5. Svekke

    Svekke Registered Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Posts:
    1
    I have also the same problem
     
Thread Status:
Not open for further replies.