ATI Echo Ent. Svr - Problems with local License-Server

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by dennis_78, Feb 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dennis_78

    dennis_78 Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Posts:
    4
    Hi@all,

    we bought this days the ATI EchoEnterpriseServer.
    So, i wanted to install this on my Workstation - just for testing.

    I know, that i have to install a local license-server
    (i cant understand why ati needs something like that)
    And when i want to insert the serials, i have to connect on my localhost.
    But then i get a message:
    e000807d8 the system could not log you in (or something like that)

    I have no firewall or something else here in my computer.

    Someone an idea?
    Thanks for your help!

    Dennis
     
  2. dennis_78

    dennis_78 Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Posts:
    4
    Hi@all,

    we bought this days the ATI EchoEnterpriseServer.
    So, i wanted to install this on my Workstation - just for testing.

    I know, that i have to install a local license-server
    (i cant understand why ati needs something like that)
    And when i want to insert the serials, i have to connect on my localhost.
    But then i get a message:
    e000807d8 the system could not log you in (or something like that)

    I have no firewall or something else here in my computer.

    Someone an idea?
    Thanks for your help!

    Dennis
     
  3. NumLock

    NumLock Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Posts:
    223
    You can use a trial version on your workstation. Less hassle.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  5. dennis_78

    dennis_78 Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Posts:
    4
    Hello@all,

    i have the ATI Echo Enterprise Server installed with
    License-Server
    Nothing else.
    In this constellation it runs on an identic server.
    It is installed (both machines) on a w2k3 ent. ed. Server.

    Is that enough? Or do you need something more to know?

    Greets,
    Dennis
     
  6. dennis_78

    dennis_78 Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Posts:
    4
    -FIXED-: ATI Echo Ent. Svr - Problems with local License-Server

    Problem fixed.
    A newer Version of the licensemanager (ssl-fixes)
    was the solution.

    Thank you all the same!

    Dennis
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello dennis_78,

    We are glad to hear that your issue has been solved and you can use Acronis True Image successfully.

    If you have any further questions concerning Acronis software, please feel free to submit a request for technical support or post any of them on this forum. We will certainly try to help you in resolving any issues.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.