ATI and Adobe Creative Suite DRM

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Farfel, Oct 29, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Farfel

    Farfel Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    3
    Using TI 8 with XP with 2 drives in RAID 1 config.

    After installing Adobe Creative Suite which throws a lot of copy protection crap in there, ATI stops with a core dump if I try to create a drive image.

    System works successfully before installing ACS.

    I know there is a RAID issue with Adobe for their activation process. I am going to contact them to try to solve it that way.

    But, I'm looking for anyone's experience with ATI and Creative Suite. Does an update version to 9 or 10 solve this problem?

    Or is there any other way to make it easy to recover from a system failure in an office where they can follow instructions over the telephone, but not much more than that?

    TIA

    Larry
     
  2. Farfel

    Farfel Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    3
    Adobe gave me the ALM 2.70 patch, which may or may not work. I do know that I am able to create the drive image with Creative Suite installed, but not activated.

    Will install their patch, and see if it interferes with making a drive image.
     
  3. Farfel

    Farfel Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    3
    Their ALM 2.70 patch solved the problem. ATI can make a drive image backup. Before I turn this machine over to the production department, I will restore the image and test further.
     
Thread Status:
Not open for further replies.