APT Kill Question

Discussion in 'ProcessGuard' started by Rainwalker, Dec 13, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,334
    Location:
    USA
    Greetings,
    When using kill test it seems that Kill 4 never pops ups a window. The highlighted line jumps to the next line above and in some processes this behavior shows itself with Kill # 4,and or 5 and 6. With Mozilla, for example it is Kill 4, 5, and 6. Also, with TH I Allowed write, read, terminate, setinfo and suspend in order to stop the logging. Can i safely do this? o_O

    TIA
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi Rainwalker, Your APT problem is known, it does sometimes jump to the programme above but shows no message. :) OK as long as the protected process is not killed.

    TH should not need to be Allowed t0 Write, terminate, setinfo and suspend, unless you specifically require TH to T. T S & S protected (PG listed) For instance if you Had Task Manager as a listed app you may want to give it a terminate & read access so that, if necessary, you could terminate a listed programme.
    Allowed enablements always overide Blocked enablements within the PG list

    HTH Pilli
     
  3. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,334
    Location:
    USA
    Thanks for getting back Pilli...... so how do i prevent TH from logging. :doubt:
     
  4. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Ah, Now I do not know the answer to that :( Maybe a case of trial and error yo find the solution. KAV logs quite regularly in my PG log, I just clear the log avery now and then :)
    Having said that maybe allowing TH "getinfo" & "read" may help.
     
  5. DolfTraanberg

    DolfTraanberg Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    676
    Location:
    Amsterdam
    This is the way I prevent the logs being filled up. Because the allowed privileges affect only the processes guarded by PG, you can safely do this.
    Dolf
     
  6. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,334
    Location:
    USA
    Thank you folks :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.