Applications Filter disable by itself

Discussion in 'LnS English Forum' started by Antarctica, Jun 30, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,755
    Location:
    Canada
    I did notice this morning that Applications filter was disable but also the case to activate it is "greyed out" so I cannot thick it anymore.

    Any idea how to overcome this and what happend in the first place?

    Thanks
     
  2. BlueZannetti

    BlueZannetti Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Posts:
    6,590
    Antartica,

    Is your copy registered? The Applications filter will disable after the trial period and LnS reverts to a pure rules firewall at that point if a validation code is not entered.

    Blue
     
  3. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,755
    Location:
    Canada
    Hi Blue Zannetti,

    Thank you for your input.

    Yes my copy is registered. For a year and a half I would say... o_O
     
  4. Notok

    Notok Registered Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Posts:
    2,969
    Location:
    Portland, OR (USA)
  5. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,755
    Location:
    Canada
    Notok,

    I tried the Patch already and it didn't solve my problem. Sure I could
    probably re-install LNS, but first I would like to know what is causing
    this problem...

    Thanks :)
     
  6. BlueZannetti

    BlueZannetti Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Posts:
    6,590
    Well, so it's not the obvious thing - oh well.

    Have there been any major system changes of any type recently? Anything at all? Hardware? Software?

    Blue
     
  7. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,755
    Location:
    Canada
    Hi Blue,

    No Hardware change for the last year. Now last month I did download the trial version of Counterspy. After two weeks I uninstall it, reboot the PC,then run RegCleaner.

    I didn't noticed anything wrong after that...

    Anyway, in the mean time I decided to remove LNS and re-install it. Everything seems to be back to normal. :)

    Keep my fingers crossed. :p
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.