AppGuard 1.4.7.0 is out

Discussion in 'other anti-malware software' started by demoneye, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    hi

    you can d/l it from here
    http://download.cnet.com/AppGuard/3000-2239_4-10912598.html?part=dl-10046293&subj=dl&tag=button

    what new
    3.1 AppGuard Release 1.4 (March 2010)
    The following sections summarize the new features incorporated in the 1.4 version of
    AppGuard.
    3.1.1 Drive-by Download Protection for Script Files
    AppGuard now prevents script files (*.bat, *.cmd, *.com) from being launched from
    user space.
    3.1.2 Removable Media Launch Protection for Script Files
    AppGuard now prevents script files (*.bat, *.cmd, *.com) from being launched from
    USB removable memory devices.
    3.1.3 Additional Guarded Applications
    The following applications are now guarded by AppGuard:
    a. Acrobat Reader (versions 7, 8 and 9).
    b. Opera
    c. Outlook Express
    3.1.4 Defect Fixes
    The following defects were fixed in this release:
    1. When making multiple changes on the settings page that includes the
    suspension timeout value, all changes are now saved.
    2. User space drive-by download protection is now effective after a fast user
    switch.
    3. Suspension of Drive-by Download protection now suspends extended userspace
    protection (i.e. launches from non-system volumes are now allowed
    when drive-by download protection is suspended).
    4. Intermittent problem where Exception folders were not recognized has been
    fixed.
     
  2. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,190
    Location:
    USA,IA
    thank you for the info.

    wish there was auto updating.
     
  3. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    i found *.msi files can run under drive by download protection ...that NOT good :(
    also they didn't fix the none uni-code dir that under ag protection , meaning NONE English fonts dir CANT be protected by AG :(
    no password protection also :(
    no shortcut key to disable/enable all protection (lile command "suspend all protection") :(
    No import/export for selected protected dirs/drives define :(
     
    Last edited: Mar 16, 2010
  4. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    Password protection to keep unauthorized users from tampering with settings??
     
  5. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    correct
     
  6. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    no password protectiono_O
     
  7. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    does it look same?can some buddy take a picture?
     
  8. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    After installing over the previous version my system got 3 BSoD, one after one...:( I don't know whether it is compatible with Zemana Antilogger or what? I have Norton 360 and MBAM 1.44. Recently i added Zemana and i think Zemana is not compatible with it...

    Anyone else faced this problem?
     
  9. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    to confirm your situation i too have same problem with both:) they hate each other:D
     
  10. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Okay so i am not alone in this case....I thought some virus got into my system which is causing this problem and immediately i scanned my system with Norton, Hitman Pro and MBAM. :p
     
  11. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
  12. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    757
    I to have the same problem using both.
     
  13. 1000db

    1000db Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Posts:
    718
    Location:
    Missouri
    Looks the same seems just to be a maintenance release.
     
  14. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    Last edited: Mar 16, 2010
  15. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Thanks for the confirmation to all my dear brothers...

    They have updated their Softpedia OEM setup from v 1.9.2.185 to 1.9.2.188.

    But still their main homepage is showing something else....
     
  16. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    I guess earlier they have not mentioned about Blue Ridge Network...But now they have updated the same..

    Thanks for the concrete proof.
     
  17. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    LOL that funny , i just also check it , seems zemana team doesn't knows what their left and right hand does :D
     
  18. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    I guess they have messed up with Softpedia OEM setup....like we all messed up with them:p
     
  19. Eirik

    Eirik Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Posts:
    544
    Location:
    Chantilly, Virginia
    Hi All,

    I wanted the new software to be posted at CNET before posting announcement. Looks like Demon Eye beat me to it.

    Yes, this release is rather incremental. We cut off a development sprint to fix some bugs that were generating considerably more trouble ticket volume than usual. Among the features in that sprint was to be password protected settings. That and others will be in release 1.5, which has not been scheduled yet.

    Regarding Zemana, we've been aware of problems as reported by that vendor. However, we've not lab tested it ourselves.

    We do post compatibility issues on the support page:

    Known Conflicts with 3rd Party Software (bottom of page)

    “Zone Alarm Pro”, “Zemana”, and conflicting reports of problems with “SuperAntiSpyware Pro”.


    Please let us know of other conflicts you've observed.

    Cheers,

    Eirik
     
  20. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Hi Eirik,

    Are you going to troubleshoot the compatibility issue of AppGuard with Zemana?
     
  21. Eirik

    Eirik Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Posts:
    544
    Location:
    Chantilly, Virginia
    Unlikely. We generally don't hand-tweak (modify our binary to avoid a specifc conflict with a specific vendor's product) our software to side-step conflicts with other security software. Our Chief Software Architect is quite religious, if not fanatical, about adhering to the various guidelines from Microsoft that are intended to minimize conflicts. Windows Vista/7 has helped with their implementation of something called "altitudes", intended to minimize conflicts (not perfect but a big improvement over XP).

    I wouldn't rule this out. We would probably do so for SuperAntiSpyware Pro or Zone Alarm Pro before we do so for Zemana. And if there were a problem with something with giant market share, we would attend to that before them. We wish to avoid what some have said brought down a handful of small security vendors: over-extending themselves in trying to achieve compatibility. I'm sure this disappoints folks.

    That said, I think we should post a few tips for end-users that can help them overcome some conflicts, such as timing-related conflcits. We've had some success with customers in this regard. I'll discuss this with engineering and customer support.

    Cheers,

    Eirik
     
  22. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    so know we have to wait unknown time till all basic issues i post will be fix ? o_O
     
  23. Cutting_Edgetech

    Cutting_Edgetech Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Posts:
    4,948
    Location:
    USA
    Has anyone had any issues running the new version with Online Armor?
     
  24. Greg S

    Greg S Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Posts:
    1,039
    Location:
    A l a b a m a
    Has this issue been fixed (Win 7), right click tray icon and disable all protection. Go to USB drive to launch something with AppGuard still blocking it even though all protection has been disabled. Go back to tray icon enable all protection then disable all protection a second time. Go back to USB drive app will now launch. Go back to tray icon, enable all protection. Go back to USB drive and run whatever you want because AppGuard will allow it to do so even though protection as been re-enabled.
     
    Last edited: Mar 16, 2010
  25. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    erik

    maybe this clear the fonts problem (none English ones). tested on AG 1.4.7 (also exist on 1.3.3) ,AG cant protect such dirs :(
     

    Attached Files:

    Last edited: Mar 17, 2010
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.