Anywhere to see which files are scanned, like in NOD32 AMON?

Discussion in 'ESET Smart Security' started by vigylant, Dec 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vigylant

    vigylant Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Posts:
    12
  2. ermngldzgn

    ermngldzgn Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Posts:
    6
    Location:
    Istanbul
    i'm not sure but you can see what file is scanning when only you do an on-demand computer scan.
     
  3. vigylant

    vigylant Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Posts:
    12
    Yea, i was thinking more realtime :p
     
  4. patch

    patch Registered Member

    Joined:
    May 14, 2007
    Posts:
    178
    Tools --> Log files --> On-demand computer scan --> double click on log

    Not sure about real time but does show all of any past logs

    For real time try
    Computer scan -->
     
  5. ASpace

    ASpace Guest

    Turn to Advanced Menu
     

    Attached Files:

  6. vigylant

    vigylant Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Posts:
    12
    Already have advanced mode :p (turned it on right after install)
     
  7. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    I wish eset would of kept that feature and also to rename the file
     
  8. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama
    Dunno, but mine displays. :)
     
  9. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    Patg
    does your v3 display the last file name it scanned and can you rename the file too??
     
  10. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama
    No, I was referring the earlier post that Hi Tech Boy posted the screen shot. Sorry, certainly did not mean to mislead anyone.
     
  11. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    No problem pat it was me that got my wires crossed :eek: :eek:
     
  12. techie007

    techie007 Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    125
    Location:
    Ontario, Canada
    So there ISN'T a way to view the current file in v3? :eek: :eek: :blink:

    That's ANNOYING to say the least.

    I was trying to find it today because my system was scanning something today for about 2-3 minutes, and using most the CPU to do it. I wanted to figure out what it is so I can consider exclusions. Seems like a STANDARD thing to do to me? But I can't do that now?

    That should be put back in ASAP, it should help reduce the amount of "why is my ekern.exe eating all my CPU?" cases. Knowing what action triggered the scan would be nice as well (executed, opened, moved, etc.)
     
Thread Status:
Not open for further replies.