Anyone Notice Google Acting Up?

Discussion in 'other software & services' started by DasFox, Jul 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825
    All day today Google searches have not been working properly.

    You click search nothing happens, you click next nothing happens, I have to constantly run refresh on the browser to get Google to load and I thought this was a browser problem on one of my boxes but this happens on two different computers.

    This is the first time I've ever seen Google with problems....

    Have you noticed it?
     
  2. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    It's 09:48 am here & Google seems fine to me. Have you checked other engines to see if it isn't your ISP or hub/router connection or something?
     
  3. LenC

    LenC Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Posts:
    846
    Location:
    CT, USA
    Seems to be working normally here - I'd clear out all system/internet temp files and try again
     
  4. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825
    Well two different computers, running two different systems, XP on one Linux on another but both with Firefox.

    I highly doubt given the situation, there's something wrong on both systems...

    Also get this, when I'd click the search button, something I forgot to mention it wanted to download a php file called, 'search.php', LOL.... That clearly shows something was up.

    I'm surprised no one caught Google was on the fritz... :argh:
     
  5. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    Could your router be compromised? It sounds like malware to me.
     
  6. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    My box is sparkly clean I'm a Tech, I clean malware from people's systems for a living. I'm not the one that gets infected, you call me when you're infected. ;) Sorry don't mean to sound like a fat head, but I know for a fact Google has been acting up for the past few days.

    Everything works fine except Google.

    It's still acting up on me today, but I'm running slightly older versions of Firefox.

    I was running Firefox 3.6.3 on XP and 3.6.4 in Slackware Linux.

    But right now I'm trying 3.6.6 on XP which I wanted to stay away from.

    Unless FF 3.6.3 and 3.6.4 have had some weird bugs in them, not sure if that could be the case, but they worked fine everywhere else too, except Google, so I doubt that.

    Anyhow I'll see if I notice anything in 3.6.6.

    Like I said before clicking the search button wanted you to download a file, 'search.php', so the way I see it there's some code issues going on still.
     
    Last edited: Jul 3, 2010
  7. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Any benefit to trying Opera or Chrome just to see what happens ? Oh I should tell you that IE8 is working fine with the Google site for me,
     
  8. vasa1

    vasa1 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Posts:
    4,152
    No difficulty with Google searches on Chrome 5.0.375.55 and K-Meleon 1.5.4 on WinXP3.
     
  9. MICRO

    MICRO Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Posts:
    1,020
     
  10. allizomeniz

    allizomeniz Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Posts:
    905
    About once a week I have problems with Google. I'll do a search and it comes back with a blank screen and a link that says "Try Again." Sometimes this last for several hours before it works again. If I try Bing in the meantime it works okay.
     
  11. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    OK, I've never experienced this 'Google' event so I really have no idea. My knowledge of computers tends to begin & end with Windows Vista for Dummies....so if you don't know what's happening, I certainly can't help you.

    I hope you sort it out.
     
  12. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    I had a look, I'm not aware of anything happening at the moment with some sort of web malware like this.

    By the way, what's the next best search engine to use besides Google?


    Well since I know my box is clean, it's either these versions of Firefox have some sort of bug, or Google is acting up, some code problems, or it doesn't like older version browsers and they've done some revisions to code to not play nice with an older browser, etc...

    What I can say for now is Firefox 3.6.6 isn't showing any issues.

    If anyone loves this sort of stuff, web and search engines, have a play with Firefox 3.6.3 and let us know if you see issues too...

    http://releases.mozilla.org/pub/moz...ses/3.6.3/win32/en-US/Firefox Setup 3.6.3.exe
     
  13. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @DasFox

    Strange as i'm using an even earlier v3.0.13 and it's fine with google :D Have you tried different google HTTP's ?

    Also try disabling plugins/addons and see if it makes a difference ?
     
  14. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825
    Just used plain old http and I didn't have any addons and plugins.

    As I said earlier if you noticed this happened on two different systems, one on my XP box, the other on Linux...
     
  15. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @DasFox

    Just trying to help ;)

    Hope you find out what it is :thumb:
     
  16. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    No biggie it's either the browsers or Google and since I updated FF it's not bothering me, BUT I'd also like to know what others think is a better search engine?


    THANKS
     
  17. MICRO

    MICRO Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Posts:
    1,020
    Thanks for taking a look at Scroogle's problem Das. - I don't know that there's a better engine than Google but believe the power has gone to it's head - Fortunately, but only until I see if Scroogle is allowed to continue,
    I found that, https://startpage.com/ with no triple w, does the job
    without needing Javascript switched on.
     
  18. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    ahh startpage.com, never heard that one, thanks...

    By the way is Bing any good? At least for me at the moment, since all I've ever used has been Google, Bing has a familar feel and look that's comfortable to me...
     
  19. MICRO

    MICRO Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Posts:
    1,020
    That's the M$ engine - Reviews say it's OK - just doesn't have a 'HTTPS' page like 'Startpage', but at least it has 'WOT' - Will probably use it sometimes
    because it doesn't need Javascript, so long as I can steer clear
    of Google and Yahoo.
     
  20. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    I know it's the M$ engine, LOL...

    Trying to figure which is worse, them or Google, hehe... :rolleyes:

    How good is this StartPage?


    THANKS
     
  21. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    I rarely use Google now since I tried Bing.
     
  22. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    Well I'm going with StartPage for now... ;)
     
  23. hierophant

    hierophant Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Posts:
    854
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.