anyone help with shadow protect image manager

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by zfactor, Oct 29, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    i set it up per their instructions a while back and now i get maybe 5 or more failed backups per day. im not sure why its failing either it was working fine. all i did was install a internal drive for them and remove the usb it was backing up to since they no longer wanted the usb hooked up.

    i upgraded them to version 3.5 also.

    other than that the task i created is exactly the same as before except changed to the new drive internal instead.

    single backups work fine. any thoughts?
     
  2. STC EU

    STC EU Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Posts:
    12

    Hi zfactor,

    If you go to the StorageCraft website, there's a large knowledge base (http://www.storagecraft.com/kb/) and a way to submit a support request via the website http://www.storagecraft.com/.

    Cheers,
    Mark
     
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    thanks. its weird though, it only fails if using continuous inc. if i use the normal mode or the normal inc. mode its does not ever fail...
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,040
    Hi zfactor

    Why don't you post the exact steps you used to set up both image manager and the SP job.

    I use Cont. Incr. on two machines, and it just purrs along.

    Pete
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.