Any antivirus Software that does not conflict with Comodo?

Discussion in 'other anti-virus software' started by pootel, Nov 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    I am currently using Kaspersky Antivirus + Outpost Firewall Pro, but wanted to try out Comodo.
    I have heard that Comodo Conflicts with KAV, so I think I should also change my antivirus software, too.
    So which antivirus is compatible with Comodo(I will only use the firewall and Defense+ without Antivirus components)?
    I have made a search in Comodo's forum, and find out that most of them are using Avira and MSE, these antivirus works with Comodo without any problems, but these two antivirus does not suit my taste.
    Is there any other recommendation, thanks!:)
     
  2. zx34

    zx34 Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Posts:
    2
    Norton AV, works very well with Comodo. :)
     
  3. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    Thanks for your info.:)
     
  4. Yanix

    Yanix Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Posts:
    34
    Location:
    Switzerland
    Hi,

    I used Avast with Comodo v4/5 and didn't have a single problem. :)

    btw: why you have a Opera walking on Firefox avatar and use Firefox ? :argh:
     
  5. Persian Boy

    Persian Boy Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2007
    Posts:
    44
    Why not to use Comodo Internet Security whithout other AV :)

    And DACS coming soon ;)
     
  6. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    The avatar is simply just for fun, don't take it seriously.;)
    And thanks for your recommendation.:)
     
  7. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    The antivirus built in Comodo is okay actually, but I still want to install other AVs that has higher detection rate.
     
  8. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Panda cloud AV is also compatible with the comodo:)
     
  9. gud4u

    gud4u Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Posts:
    206
    I ran Comodo CIS5 + Emsisoft Anti-Malware + Prevx SOL for a 2-week period.

    All real-time guards running concurrently. No observed conflicts whatsoever.
     
  10. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    If you only use Comodo FW (standalone install) there should be no conflict with any other AV.
     
  11. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    That depends on the machine
     
  12. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    Thanks for the infos!:)
     
  13. smage

    smage Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Posts:
    377
    Hello pootel,

    Avira and Avast do not conflict with Comodo Firewall.

    Some people have experienced some conflicts between Panda Cloud AV and Comodo firewall and for some the conflicts have been solved by adding the whole Panda folder to the exclusion list in the image execution control in Comodo.

    Regards
     
    Last edited: Nov 10, 2010
  14. Dundertaker

    Dundertaker Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Posts:
    385
    Location:
    Land of the Mer Lion
    Avast and Avira tested it in Windows 7 x86.
     
  15. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    Any AV listed here that works with Comodo will be fine. Comodo will catch what slips by the AV with either D+ or the sandbox. :)
     
  16. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    Thanks for all of these replies.:)
    I think I would pick Avast+Comodo.
     
  17. simisg

    simisg Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Posts:
    410
    Location:
    Greece
    use comodo antivirus internal is very good
     
  18. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
    Avast works flawlessly with CIS,IMO that combo is as good as it gets.Prevx too co-exists without issues.
     
  19. pabrate

    pabrate Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Posts:
    685
    Prevx working fine.
     
  20. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    Nice. I have been using Prevx with Kaspersky, but they conflict with each other from time to time.
    Good news that I can use Prevx together with Avast.:)
     
  21. Rampastein

    Rampastein Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Posts:
    290
    I used to run CFP 3.x and KAV 2009/2010 at the same time without any issues (other than CFP traffic monitor not working correcly because KAV is a proxy), haven't tried CIS 5 and KAV 2011 though. CFP and Avira also worked well.
     
  22. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    CIS 5 along with prevx SOL and MBAM real-time is an excellent combo. MBAM catches alot of the trojans and fake AV's that comodo may miss. Prevx sends a red alert up but doens't remove. MBAM fileassasin does that rather well though. ;)
     
  23. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    Really?
    They run together fine on my machine
     
  24. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,516
    Comodo without the Antivirus component should work fine with pretty much any Anti-Virus. Kaspersky may be the sole exception
     
  25. pootel

    pootel Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    28
    Location:
    Taipei, Taiwan
    Sometimes Windows freezes while Prevx real-time scanning component is starting up.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.