Another ewido problem

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by NormanS, Oct 1, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NormanS

    NormanS Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Posts:
    84
    ewido will only run upon boot up.

    If I shut down ewido to install a new program, I cannot get it to run again unless I boot up. Logging off and back on is not enough.

    Is there a solution?
     
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I tried for myself, no probs disabling and enabling again.
    What's the reason btw to shut down Ewido when installing a new app.?

    Gerard
     
  3. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    I can shut down EWIDO and re-start it without re-booting.
     
  4. NormanS

    NormanS Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Posts:
    84
    CLARIFICATION: It is ewido Guard that I could not restart from its Quick Launch icon or its exe file; however, I have discovered that by FIRST starting the ewido Security Suite, it is possible then to get the Guard to startup from an ewido popup window.
     
  5. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    You only have to rightclick on the tray-icon to disable protection (& re-enable), no need to shutdown the guard. :)
     
  6. NormanS

    NormanS Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Posts:
    84
    Thanks Don.

    You've been very helpful with your participation at Wilders.

    Regards,
    NormanS
     
Thread Status:
Not open for further replies.