Another Error Splitting Primary Partition

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by wxman, Feb 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wxman

    wxman Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Posts:
    31
    I see someone posted a similar question below, but my problem seems to be not as complex. First of all, I'm using Disk Director Suite version 10.0 build 2089.
    I have a 200GB drive with one primary NTFS partition of about 177GB, and a small FAT32 one for system recovery that's about 8.5GB. I tried to split the main one to give me another NTFS partition of around 15GB. It seem to do everything as usual, but it either shows an undefined error, or it goes all the way, but the new partition doesn't show up once WinXP boots. I an assigning it a letter, but I don't think that matters anyway.
    Has anyone else had a problem like this?
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello wxman,

    Thank you for choosing Acronis Partition and Disk Managing Software.

    Could you please create a screen shots of your step-by-step actions during the process of a partition creation?

    Please download the latest version of Acronis drivers, install it with disabled logging and see if the problem still persists.

    If the problem still persists then enable logging by running the Acronis drivers installation package once again, reproduce the problem and collect the c:\snapapi.log file.

    Please also create Acronis Report and Windows System Information as it is described in Acronis Help Post and submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  3. wxman

    wxman Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Posts:
    31
    Thanks for the reply.

    I'm at work for the weekend so I won't get back to my computer till Tuesday. I'll see how it goes from there.
     
  4. wxman

    wxman Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Posts:
    31
    I tried what you said, but still no luck. I also couldn't get any good screen shots. I submitted the report to the help link "submit a request for technical support".

    Thanks
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello wxman,

    Could you please let me know your Acronis request # (e.g. [Acronis #123456]) which was sent to you in autoreply to your letter? I will find out how the investigation of your issue is going. If you have not received an autoreply then please send me a Private Message containing your e-mail address.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  6. wxman

    wxman Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Posts:
    31
    I guess the number you want is #505761.
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello wxman,

    As I can see, our support engineer Max Malushko has been working on your issue. I'm glad to hear that you have performed the operation you were interested in.

    If you want us to investigate your issue with Acronis Disk Director Suite 10.0 incorrect work in Windows then please do the following:

    - Download and unpack the Device Tree application:
    - Run the application;
    - Completely unfold the \Driver\Disk and \Driver\FtDisk branches;
    - Move the margin to the right in order to see all the items;
    - Make a screen shot and send it as reply to the last Max's letter.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
Thread Status:
Not open for further replies.