animations not working in opera?

Discussion in 'other firewalls' started by bigc73542, Nov 23, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    This is just general information for anyone useing Ez Trust Armor. When I installed ez trust I was useing blackdiamond firebird and everything worked fine. But after I installed opera I noticed that the avatars and smilies didn't move. after a lot of thinking I found the culprit. In the ez armor firewall under privacy Click options then ad blocking make sure animations right under the stop popups and popunder box, make sure the animation box is unchecked. It fixed it right up. It is strange that the animations worked in firebird even with the animation box checked o_O
     

    Attached Files:

  2. subratam

    subratam Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Posts:
    1,310
    Location:
    Issaquah, WA
    hey big,
    i was also experiencing same :p.. though i did sort it out next moment (i am using ZAP) ...and opera too... its cool feature ...
     
  3. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,876
    Location:
    New England
    It'd probably take some in-depth testing to figure out why the Ez Trust Armor firewall (aka. ZAP 3) privacy settings are working for Opera and not for Firebird. But it is interesting.

    Since this aspect of Ez Trust Armor is the firewall piece and because it is a copy of ZAP3, I'll move this thread over to "other firewalls".
     
Thread Status:
Not open for further replies.