All of a sudden, IE8 won't display pictures!

Discussion in 'other software & services' started by Aaron Here, May 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    I've been using IE8 on WinXP (x86) ever since it was released, but as of a week ago I can no longer get pictures or graphics to display on any webpage. Instead I get the dreaded x (inside a small box). Even my avatar here on Wilders shows up as x!!!

    I have tried all of the remedies suggested in this Microsoft KB article and I'm pretty sure that all of my settings (under Tools > Internet Options) are correct - I even tried resetting to IE's default configuration, but so far nothing has remedied the problem.

    I don't have this problem with Google Chrome, but I would really like to find out what is causing this issue with IE8. :gack:

    Any help would be appreciated.

    Aaron
     
    Last edited: May 30, 2010
  2. Greg S

    Greg S Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Posts:
    1,039
    Location:
    A l a b a m a
    I have a few of those on some sites but it's due to Ad blocking. Do you have any Ad blockers installed?
     
  3. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    Yes I do Greg, but I had already tried disabling it along with my FW to see if they were behind this problem, but no change. It's got to be an IE8-related issue because Chrome displays all of the pictures/graphics that IE8 won't. :doubt:

    Aaron
     
  4. Greg S

    Greg S Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Posts:
    1,039
    Location:
    A l a b a m a
    Which Ad Blocker?
     
  5. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    Ad Muncher (which I've been using for quite a while)...
     
  6. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Me thinks you're dealing with unregistered dll's - under "extra commands." Certainly couldn't hurt.
     
  7. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    Strange, that MS article is rather comprehensive. One of the methods listed should have resolved the issue. What FW is in use? Check the rules covering IE and redo them if any
     
  8. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    Hi GF,

    Tried that, but many of the dll's wouldn't register (those were before IE:cool:!!!
     
  9. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    NIS (which when disabled did not remedy the issue) ...and I did reset everything to their default settings; still no love.
     
  10. pasha101

    pasha101 Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Posts:
    34
    Aaron,
    I would try to run IE 8 without any Add-ons and see if this corrects it. If that works go through your Add-ons and disable them one at a time to see which may be causing the problem. Good luck.
     
  11. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    Been there, done that - thanks anyway.
     
  12. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    Thank you all for your suggestions, but since nothing that I've tried so far has restored pictures/graphics on my IE8 I guess it's time to reinstall it. :doubt:
     
  13. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    not a bad idea considering everything else was attempted. It can only make it better :)
     
  14. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    Success - uninstalling-reinstalling ie8 did the trick (pictures are back)!!! :D
     
  15. pbmcmlxxi

    pbmcmlxxi Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Posts:
    131
    Location:
    Hants, UK
  16. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    Thanks Paul. I'll add that one to my emergency tool-kit ...actually, had I known how straight-forward it would be to uninstall-reinstall ie8, I would have done it a lot sooner!

    Aaron
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.