after i.e patch install problem with a2

Discussion in 'other anti-trojan software' started by Wills, Dec 2, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wills

    Wills Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    146
    Location:
    Canada
    I did the above download of the patch. I still run sp1 as the manufacturer of my notebook advises this.
    After the install of this critical patch and my reading that i should apply it i find that a2 comes up with the following messsage " Access violation at address 77E7A6B1 in module kernel 32 dll. " :doubt:

    Message 00000001.

    What is this as it then says "no malware" when i try to close the program and how can i correct thiso_O
    I would appreciate replies
     
  2. TopperID

    TopperID Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    1,527
    Location:
    London
    Phew! I've not experienced this. A2 has had big downloads for the last three days and is now working just fine with me - much speeded-up, a great improvement.

    I don't know what 'patches' you are referring to, but if you mean the recent D/Ls, I think you might be better taking this one to the A2 forum; they may have better knowledge of it there.

    PS - I've just had a look at the A2 Forum - the latest update fixes your problem!
     
    Last edited: Dec 3, 2004
  3. Wills

    Wills Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    146
    Location:
    Canada
    Just wondered where the a2 forum was as i would like to visit ito_O thanx for the reply i am going to do an update now. :) fingers crossed i hope that it works!!!!
     
  4. TopperID

    TopperID Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    1,527
    Location:
    London
    On the main A2 Interface, at the top right, it reads "Visit the A2 homepage"; click that, then click the link for 'Forum'.
     
  5. Andreas Haak

    Andreas Haak Guest

Thread Status:
Not open for further replies.