after 5 hours unportected in the intrnet , its stop working without alert me !!!!

Discussion in 'LnS English Forum' started by *_-, Jul 15, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *_-

    *_- Guest

    its stop working with out alert me , last week when I cheak GRC.com to test my firewall , all port was open and some of them close( not stealth)!!!, so I open the main face for LNS and I found the IP number is 0.0.0
    like this
    [​IMG]

    WOW , after 5 hours unportected in the intrnet I dicoverd the LNS not working !!!!
    this problem happen many times for me and for some pepole
    this the LNS , you dont no if the firewall not working well , you can see the icon on the taskbar but its not working ,
     
  2. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    have u tried manually selecting the network interface in the options tab? by default it just automatically sets it.
     
  3. *_-

    *_- Guest


    it was working perfect for weeks ,grc.com show all port are stealth ,but without alert it stop working !!
    i removed LNS from my computer and I will not using it again until they fix it !!!
    I cant trust it any more
    I was online and unprotected for more than 5 hours or maby days !!!
     
  4. hiro

    hiro Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Posts:
    77
    If you use ADSL (1 hours cca. on inactiviti and you are disconnected from
    the server)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.