Admuncher updates

Discussion in 'other software & services' started by LoneWolf, Jan 31, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Has not updated in 9 days.
    Normally it would update every day or two.
    Updater appears to work, just no updates.
    Is it just me or has there been none?
     

    Attached Files:

  2. n8chavez

    n8chavez Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    2,305
    Location:
    Location Unknown
    Everything works fine for me.
     
    Last edited: Feb 3, 2009
  3. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Hmmm interesting.
    So I uninstalled AM, reinstalled, updated fine,
    but only to ad list version 2230, the same as I had before.
    AM web site say's Current ad list version: 2239.
    By chance anyone using AM have updates installed past 2230 o_O
     
  4. Birdman

    Birdman Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Posts:
    571
    I have 2239.

    I recently updated AM to BETA Build 30552. I don't know if the ad list updates might be related or not.
     
  5. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    After checking Admunchers forum I installed the new 4.73 beta build and all is back to normal
    Updater working fine again. :D
     
  6. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Yes, it appears they are.
     
  7. ViVek

    ViVek Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Posts:
    551
    Location:
    Moon
    i got v4.72 and still no updates......................................
     
  8. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,222
    I followed your procedure and it is fine indeed:Ad Muncher v4.73 Beta Build 30552/2240 at the moment I'm writing. I had also noticed that updates had stopped, and thought maybe whoever is in charge was on holiday or something. Very odd way to get you to download the beta.
     
  9. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Agreed.
     
  10. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,007
    Hello,
    I noticed it as well and assumed it was due to the beta.
    have you had any problems with the beta?
     
  11. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    None yet. :D
     
  12. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,007
    good.
    none here yet eiether.
    i just ticked the box load beta versions in the interface.
    i tryed the update twice by mistake so had to shut off the second installer and restart the program but works fine now.
     
  13. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    Anyone know why they killed the updates for the non-beta, release version?
     
  14. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    No idea.
    I asked through the chat option in AM's GUI after reading on AM's forum that they would not say publicly why o_O and the answer I got was to use 4.73
    I asked again and got no answer.
    So I thought about it, then did a rollback to before I changed my original install of AM.
    So I'm back with 4.72 without the updates.
    Did'nt like the idea of being forced to use the beta.
    I'll wait for the final.
     
    Last edited: Feb 2, 2009
  15. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    I don't like being forced to move to a beta either. If I can find the time, I will try to pursue this with them...

    Thanks! :)
     
  16. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
  17. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    I am running the beta on Windows 7. Everything is working just like before in XP with the older one.
     
  18. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Thanks HAN. :thumb:
    Wonder why this was not disclosed to begin with.
    No matter, all I wanted was a reason why.
    I'll reinstall 4.73 and see how it go's again.
    I guess I can always go back to 4.72 if need be.
     
  19. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    Last night I upgraded to 4.73 and so far, all is well! :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.