Adguard - Ad Blocker

Discussion in 'other software & services' started by Tyrizian, Mar 2, 2013.

  1. avatar

    avatar Developer

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Posts:
    1,048
    Could you please try installing 609 build and collecting logs for me after that (if something goes wrong)?

    If something goes wrong with install or update process I need these logs:
    https://kb.adguard.com/index.php?/K...lecting-adguard-for-windows-installation-logs

    If something goes wrong with the program itself:
    https://kb.adguard.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/23/0/how-can-i-get-adguard-log-files
     
  2. avatar

    avatar Developer

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Posts:
    1,048
    Also I have to say that we delay RC for one more week.
    Polishing the app is not so easy you know:(

    We have got some unexpected problems with localization. I thought we have very complex declension rules in russian, but who knew that it's a piece of cake comparing to polish rules:)
     
  3. NSG001

    NSG001 Registered Member

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Posts:
    682
    Location:
    Wembley, London
    Keep on polishing away ;)
    Nice to see a development team that is not in a rush to release :thumb:
     
  4. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,843
    Location:
    KEEP USA GREAT
    ok but this was a pain in the arse!! but for you I will
     
  5. avatar

    avatar Developer

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Posts:
    1,048
    Thank you!
     
  6. Overkill

    Overkill Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Posts:
    2,343
    Location:
    USA
    I was using the default
    All the default settings/lists + stealth mode but I tried disabling them and the program but it didn't work.
     
  7. avatar

    avatar Developer

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Posts:
    1,048
    Even so?
     
  8. avatar

    avatar Developer

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Posts:
    1,048
    Ah, I know, has it happened two days ago?
     
  9. Overkill

    Overkill Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Posts:
    2,343
    Location:
    USA
    yesterday
     
  10. avatar

    avatar Developer

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Posts:
    1,048
    Have you tried checking filter updates back then?
    There was a problem with one of the rules breaking some sites js.

    Yet it does not explain why it was bad when the program was disabled.
     
  11. Overkill

    Overkill Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Posts:
    2,343
    Location:
    USA
    I tried everything I could think of, but it kept blocking installs of extensions until I removed it. I'll try the next beta
     
  12. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,843
    Location:
    KEEP USA GREAT
    Avatar..file and e-mails sent! first set with 509 on pc and pounding 609 over it(Nada)
    then second set of logs and e-mail are after a clean install and 609 only...cannot connect to server!

    now removing 609 and doing clean install of 508...hope all is and will be well :)
     
  13. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,843
    Location:
    KEEP USA GREAT
    Back to and this is also to verify that above I meant version 580 not 508all running very well
    Avatar this is windows xp pro ;)
    later..gator
     
  14. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,843
    Location:
    KEEP USA GREAT
    any word on this gremlin?
     
  15. ArchiveX

    ArchiveX Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2014
    Posts:
    1,464
    Location:
    Land of the Light
    Last edited: Dec 12, 2015
  16. WildByDesign

    WildByDesign Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Posts:
    2,587
    Location:
    Toronto, Canada
  17. ArchiveX

    ArchiveX Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2014
    Posts:
    1,464
    Location:
    Land of the Light
    You are welcome! :thumb:
     
  18. WildByDesign

    WildByDesign Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Posts:
    2,587
    Location:
    Toronto, Canada
  19. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,843
    Location:
    KEEP USA GREAT
    Got the new beta and installed ok..started surfing the web and got this
    on almost all sites up to and including all favs.
    uninstalled new beta and all went back to good surfin
    http://i68.tinypic.com/2r3a541.jpg
     

    Attached Files:

  20. wasgij6

    wasgij6 Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Posts:
    321
  21. WildByDesign

    WildByDesign Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Posts:
    2,587
    Location:
    Toronto, Canada
  22. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,843
    Location:
    KEEP USA GREAT
    Thank you..in all other version have not needed to do any of this??
    did a setting get changed or did I hit the wrong 'tick' during install?
     
  23. Azure Phoenix

    Azure Phoenix Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Posts:
    1,370
  24. wasgij6

    wasgij6 Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Posts:
    321
    I have always had this problem with firefox with v5 and 6
     
  25. marzametal

    marzametal Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Posts:
    766
    Should be fine if cert is reinstalled via GUI... this fixes things for me.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.