Addition to PrevX

Discussion in 'other anti-virus software' started by DavidCo, Jan 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DavidCo

    DavidCo Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    503
    Location:
    UK
    I would like to add to PrevX + SafeOnline.
    Free
    What is the CPU & disc I/O like with Panda CAV and MSE
    I tried both during their beta stages.
    I am spoilt by the almost 'transparency' of PrevX
     
  2. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,663
    Location:
    New York City
    You can look at various performance measures for a number of AVs in the December 2009 Performance Test at www.av-comparatives.org.
     
  3. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    Try them out. And find out for your self that's the easiest way to figure what will work for you. Right now I use Prevx along side many different AV's on many different computers. I works fine and runs like Prevx was not even there.
     
  4. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Prevx seems to run good with just about any av. At least any I have tried with it.
     
  5. dcrowe0050

    dcrowe0050 Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Posts:
    378
    Location:
    NC
    Yeah like they said it runs good with most but I haven't ran it with MSE and MSE is picky about who its friends are. lol
    Panda was light when it first released so I imagine it still is. MSE is also pretty light too and I like it more but like Fajo said try them out and decide for yourself
     
  6. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    I haven't had any problems running it with MSE.
     
  7. DavidCo

    DavidCo Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Posts:
    503
    Location:
    UK
    I installed Panda CAV and after doing the full scan etc to fill up the 'known good' everything was OK.
    Very light didn't notice it.
    Until today that is.
    Red X on sys tray icon.
    Reboot fixed it, but I did a search for known issues and found the .dat corrupt fix.
    No point really - if it goes bad once..........
    Probably fixed in 1.1
    Hmm, perhaps I'll look at Avast V5 free?
    It's the I/O really and MSE doesn't care what it does there it seems.
     
  8. papillonn

    papillonn Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Posts:
    117
    Location:
    TR
    I have no problem with dr.web security space pro beta with prevx on netbook, they both run very well.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.