Adding new search engines to Firefox

Discussion in 'other software & services' started by Rainwalker, Apr 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    Allow popups and javascript in the event you have something blocking them.
     
  3. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Thanks Ron...i do have Javascript and popups enabled...any other thoughts ?
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    Does the window appear when you try to add a search plugin? Can you provide a screenshot of what you are seeing?
     

    Attached Files:

  5. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i find it sometimes takes a few gos for it to work.

    BTW, this is where all the firefox search engines are. it says there are over 10,000 on that page. i've got loads from there -
    http://mycroft.mozdev.org/
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.