Adding new search engines to Firefox

Discussion in 'other software & services' started by Rainwalker, Apr 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,363
    Location:
    USA
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,783
    Location:
    Texas
    Allow popups and javascript in the event you have something blocking them.
     
  3. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,363
    Location:
    USA
    Thanks Ron...i do have Javascript and popups enabled...any other thoughts ?
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,783
    Location:
    Texas
    Does the window appear when you try to add a search plugin? Can you provide a screenshot of what you are seeing?
     

    Attached Files:

  5. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i find it sometimes takes a few gos for it to work.

    BTW, this is where all the firefox search engines are. it says there are over 10,000 on that page. i've got loads from there -
    http://mycroft.mozdev.org/
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.